Recenze: Past (Andrew Fukuda)

Gen, Sisy, David a Epap společně se zbylými dívkami z Misie ujíždějí vlakem neznámo kam. Bojují o holý život a snaží se zachránit jeden d...

Gen, Sisy, David a Epap společně se zbylými dívkami z Misie ujíždějí vlakem neznámo kam. Bojují o holý život a snaží se zachránit jeden druhého a současně svoji jedinou naději: lék. Vědí, že šance na uzdravení jejich blízkých a na lepší svět pro všechny existuje. Stačí jen dostat se k cíli a nevběhnout do pasti.

Orig. název: The Trap
Série: Hon (3.)
Rok vydání: 2015 (orig.: 2013)
Počet stran: 304
Nakladatelství: Fragment

Tentokrát vám tu nebudu popisovat děj já, ale použila jsem anotaci - opravdu nevím, jak jinak bych to napsala, aniž bych prozradila děj.
Jen aby bylo jasno, já tuhle sérii hodnotím spíš průměrně, hezké, odpočinkové čtení (no, dobře, "hezké"), ale nezamilovala jsem se do této série.
KAŽDOPÁDNĚ, mě poslední díl docela nadchnul, opravdu. Děj i zvraty, které se v knížce odehrávaly, byly opravdu nečekané, braly vám dech, byli jste tak sžití s hlavním hrdinou, že jste vše prožívali společně s ním.
Z celé série hodnotím tento díl nejlíp, přečetla jsem ho opravdu hodně rychle, byl hodně záživný a rozhodně jsem se u něj nenudila. Závěrečný díl mě zkrátka velmi příjemně překvapil.
Ale pořád je tu pár věcí, co mi u této série vadí - zkrátka ty nepřesnosti, které tam Fukuda stále má, občas si v knize dost protiřečí a to mě narušuje celý dojem z knihy.
Pokud máte náladu si přečíst jenom něco na oddychovku, ale zároveň akčního a velmi čtivého, tak sáhněte po této sérii. Nesebere vám moc času, ale zároveň zažijete nevšední dobrodružství společně s hrdinami této série.
A taky něco o závěru knihy, nebojte, spoilerům se vždy vyhýbám, jenom - závěr je nedořčený, ale u téhle knihy tento konec sedl a jsem ráda, že to dopadlo, tak jak to dopadlo :) (I když pár hodně nečekaných věcí, tak na mě taky vybaflo.)


Za recenzní výtisk děkuji nakladatelství Fragment

Mohlo by tě zaujmout:

4 komentářů

  1. Také jsem se do této série příliš nezamilovala. Každopádně s tebou souhlasím, že Past je nejlepší z celé trilogie. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já se na závěrečný díl opravdu moc těším, tak doufám, že mě taky nezklame :) Pěkná recenze :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli se ti líbily předchozí díly, tak myslím, že tenhle díl tě určitě nezklame :)

      Vymazat
  3. Do celé této série bych se někdy moc ráda pustila. A to už jen proto, že ve všech recenzích čtu více méně kladné hodnocení :)
    http://milujemekihy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuju za návštěvu i komentář :)

Počet zobrazení stránky