Hudební novinky: ÚNOR 2015

všechny hud. novinky najdeš v celém článku

všechny hud. novinky najdeš v celém článku


Pokud jste o téhle kapele/duu ještě neslyšeli, tak je to chyba. Možná jste o nich někteří slyšeli v souvislosti s tím, že vyhráli cenu Best British Group na letošních BRIT Awards. Moc jsem jim to přála a vzhledem k dalším nominovaným jsem si nemyslela, že by to vyhráli, ale díky bohu, že to nebyla jen klasická "hlasovací" soutěž, aneb kdo má víc fanoušků, konečně to vyhrál někdo víc rockový. Royal Blood působí na hudební scéně asi rok a vydali jedno album, které stojí za poslech.

Píseň Shots pochází z jejich nejnovější desky Smoke+Mirrors. Pokud už jste slyšeli jejich nové CD, kterou písničku máte nejradši? Já jsem si zatím nejvíc oblíbila I'm So Sorry.


A po dlouhé době se ozývá i Avril Lavigne s normálním singlem (po její Hello Kitty, i když mě nijak nevadila, i když.. byla to trochu slátanina). Za to její nový singl GYWYL je úplně jiný, sice asi nebude bořit hitparády, ale je to hezká písnička. Jinak tohle je už 5. singl z její desky Avril Lavigne a jedná se také o poslední z tohoto alba.

Tohle je tak napůl novinka, jelikož samotný singl Drown je starý už skoro půl roku, ale k němu byl zveřejněn i klip k live verzi. Jinak singl Drown pochází z alba Sempiternal. Původně metalová kapela, tak u této písně ukazuje i svoji druhou stránku. Jo, některé fanoušky kapely štve, že BMTH už nedělají "pravý metal", ale prostě kapely se mění. Mně se líbí, jak jejich současná tvorba, tak i ta jejich starší (i když na ten úplně tvrdej metal taky moc nejsem).

Against The Current je kapela, která začínala na youtube - vkládaly covery na svůj channel a spoustu jejich coverů na jejich channelu stále můžete najít (zde). Tuto pop rockovou kapelu jsem objednala už před celkem dlouhou dobou a jejich covery i vlastní tvorbu mám velmi ráda, za poslechnutí stojí dále tyto jejich písně - Gravity, Another You, Closer, Faster,...

A poslední novinkou, kterou chci trochu vyzdvihnout je píseň od R5, Let's Not Be Alone Tonight. O této kapele jsem něco víc psala už v minulých novinkách, takže se kdyžtak koukněte tam :)

Další novinky: (zvýrazněné jsou ty, které podle mě stojí za poslech)

Která novinka se vám nejvíce líbí? Vyzdvihli byste jinou novinku, kterou jsem já napsala pouze do seznamu na konec? Nebo mi nějaká novinka unikla?


Mohlo by tě zaujmout:

0 komentářů

Děkuju za návštěvu i komentář :)

Počet zobrazení stránky