Knižní červen 2014

Zavádím novou rubriku :o Někteří jste si už všimli, že jsem o tomto psala na fb, ale konečně je to tu :) Každý měsíc zveřejním knížky, kter...

Zavádím novou rubriku :o Někteří jste si už všimli, že jsem o tomto psala na fb, ale konečně je to tu :) Každý měsíc zveřejním knížky, které jsem si pořídila, vyhrála nebo dostala jako recenzní výtisky. Ale to není vše. Ráda bych taky vždy napsala, které knihy jsem za daný měsíc přečetla, jaké recenze přibyly na blogu.. Zkrátka to bude takový měsíční přehled týkající se knih :) Tak doufám, že to někoho bude bavit :)


PŘEČTENO ZA ČERVEN
Hunger Games - Vražedná pomsta (recenze zde)
Ptačí zpěv - Meagan Spooner (recenze zde)
V podsvětí - Meagan Spooner (recenze zde)
Frankenstein - nedočteno, hodně mě zdržel ve čtení

RECENZE
Já vím, tento měsíc jsem recenzování dost zanedbávala, ale doufám, že to napravím tento měsíc :)

KNIŽNÍ PŘÍRŮSTKY
Výhry:


První knížka - Tell Me Something od Adele Sparks je v angličtině a je to knížka, na kterou se za chvilku chystám (po dočtení Hunger Games), tak mi pak držte palce :) Ale myslím, že by mi to mohlo docela dost pomoct s angličtinou, která není až tak špatná, ale do běžného života né až tak dobře použitelná :)
Druhou vyhranou knížkou je Vlčí krev ze série Syn pekel a já vůbec netuším, kdy se vrhnu do čtení této knihy.. Snad si někdy ten čas udělám :)

Recenzní výtisky:

Právě čtu a zatím mě to naprosto baví - nerozhází mě to, že všichni říkají, že je to nejslabší díl HG série! Určitě čekejte recenzi, ale nevím, kdy to stihnu - s těma mýma recenzema je to nadlouho :D Kdyžtak tady je ukázka formou Teaser Tuesday.


Všechny pohromadě:


+ bonus - učebnice :D

Byla burza učebnic na škole a du druháku potřebujeme nové učebnice, takže jsem si jich pár pořídila - chybí mi fyzika, ještě jedna matika, jedna čeština a určitě ještě něco, ale spoléhám na to, že to všechno nebudem potřebovat :D

Největší radost mi tento měsíc udělala kniha Hunger Games - Síla vzdoru, kterou jsem dostala od Fragmentu jako recenzní výtisk. A co se týče přečtených knih, tak nejvíc mě překvapila kniha Ptačí zpěv - příjemně překvapila!

Mohlo by tě zaujmout:

0 komentářů

Děkuju za návštěvu i komentář :)

Počet zobrazení stránky