Hudební novinky: BŘEZEN 2015

Kapela, která funguje hlavně na youtube, ale před nedávnem oznámili, že podepsali smlouvu s Fueled by Ramen, takže jsem zvědavá na jejich další tvorbu. Ale každopádně toho vydali už spoustu - jak coverů, tak autorských písní, a rozhodně stojí za poslech.


Frank Iero je bývám členem My Chemical Romance a stejně jako Gerard Way se vydal na sólovou dráhu. Ovšem jeho tvorba se mi líbí více než ta Gerardova, zasloužil by více pozornosti.

Kapela, kterou jsem objevila teprve minulý měsíc, a jsem za to neskutečně ráda (i když by to mohlo být dřív). Každopádně tahle písnička se určitě objeví i v TOP 10 za březen - natolik jsem si ji oblíbila.


Krásný hlas a krásné písničky. Škoda, že tohle češi neumí ocenit a na youtube má tahle písnička dost málo zhlédnutí, škoda.

Nejradši mám starší tvorbu Ollyho Murse - třeba My Heart Skips a Beat nebo Dance With Me Tonight, pak začal vydávat samé sladké písničky, pro mě trochu bez energie, ale tahlé písnička mě po delší době potěšila. Dobře, nebudu se pozastavovat nad textem, ale jinak je ta písnička dost chytlavá a líbí se mi ta melodie a rytmus.

Česky zpívaná písnička, která se mi líbí. Líbí se mi to banjo, ten styl písničky. Těším se na jeho další tvorbu. Jinak na youtube a celkově si písnička vede hodně dobře, počet zhlédnutí je celkem vysoký (škoda, že podobného úspěchu nedosáhl i Jakub Děkan s jeho singlem Řidičák).

Tokio Hotel normálně neposlouchám, tohle je vlastně první písnička, kterou od nich znám. Mám ji v mobilu a poslouchám ji fakt dost často.

A nakonec Tomáš Klus, upřímně mám radši jeho starší tvorbu, ale tahle písnička se mi celkem líbí a rozhodně stojí za pozornost. Mně se tedy dost líbí i ten klip.

Další novinky (ty zvýrazněné rozhodně stojí za poslech):
další uploady od Linkin Park zde na jejich yt

A které písničky zaujaly nejvíc vás za uplynulý měsíc? A jaká písnička vás zaujala z těch, které jsem tu zmínila já?

Mohlo by tě zaujmout:

0 komentářů

Děkuju za návštěvu i komentář :)

Počet zobrazení stránky