Píšu pro... #01

Psaní se věnuji i mimo blog a něco málo si tím i přivydělám. Do této rubriky bych ráda dávala články s odkazy na články, které jsem napsala ...

Psaní se věnuji i mimo blog a něco málo si tím i přivydělám. Do této rubriky bych ráda dávala články s odkazy na články, které jsem napsala pro různé magazíny, v rámci dlouhodobé spolupráce. Nebude se jednat pouze o články, ale třeba také o outfity, takže myslím, že tento typ článků zaujme víc lidí, budu ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu. Napište mi, které články vás zaujaly, na které téma bych měla napsat článek, budu se vám snažit vyhovět :)



Po rozkliknutí nadpisu článku se dostanete na web s celým článkem / outfitem

Záhada kolem Yettiho i Big Foota mě hodně zajímá, vlastně se velmi ráda zajímám o všemožné záhady, tak jsem si řekla, proč toho nevyužít a neudělat o tom článek. Tenhle článek mi dal dost zabrat a dávala jsem ho dohromady několik dní. Na web cool-magazine "vedu" rubriku Život, kam přispívám hlavně já, a zařadila jsem do ní i tento článek. Pokud vás zajímá Yetti, tak se na tento článek určitě podívejte, protože má, co dát.

V tomto článku jsem se zamyslela nad tím, jaké by to bylo bez internetu, jestli si to vůbec dokážeme představit. Článek na zamyšlení.

Můj první článek pro tento magazín, nejsem na něj příliš pyšná. Spíš takový rychločlánek. Ale i přesto - vyjadřuji v něm svůj názor na tento trend obézních modelek.

A teď k outfitům. Původně to měl být trochu jiný outfit, ale skončil takhle a nakonec jsem s ním celkem spokojená. Je tohle váš styl?

Jednoduchý outfit, na běžné nošení, tak trochu můj styl. Pokud se vám líbí, tak se určitě koukněte do článku, odkud jednotlivé kousky jsou.


Mohlo by tě zaujmout:

5 komentářů

  1. Určitě se na některé články mrknu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Wow, to je super, že se psaní můžeš věnovat i mimo blog a ještě z toho něco máš, určitě články omrknu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem hrozně ráda, že i takhle mimo blog se můžu psaní nějak věnovat.. :)

      Vymazat
  3. ja tiež obkuknem nejaké články :) zaujali ma!
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat

Děkuju za návštěvu i komentář :)

Počet zobrazení stránky