Filmy, které chci vidět #03

všechny filmy, které chci zhlédnout, ZDE Opět vám tu přináším pár filmů, které chci vidět. Pro inspiraci. Třeba vás něco zaujme a t...

všechny filmy, které chci zhlédnout, ZDE

Opět vám tu přináším pár filmů, které chci vidět. Pro inspiraci. Třeba vás něco zaujme a tky si to přidáte na svůj seznam filmů, které chcete vidět :) Dejte vědět, jestli vás nějaký film opravdu zaujal.

The Age of Adaline
V kinech od: 24.4.2015 (v USA)
Žánr: Drama, Romantický
Děj: Je studená zima, minulé století a hlavní hrdinka filmu, Adaline (Blake Lively), havaruje v lese. Není to však normální nehoda. Něco se při ní stane a to navždy změní její život. Adaline přestane stárnout. Kdo by nechtěl, že? Ovšem když vám dcera stárne před očima až je starší než vy, to už příjemné není. Na lásku můžete zapomenout. Nakonec zůstanete sami. Adaline se s tím musí nějak vypořádat, i když to není jednoduché...

Mr. Holmes
V kinech od: 17.7.2015 (v USA)
Žánr: Krimi, Drama, Mysteriózní
Děj: Příběh je zasazen do roku 1947, kdy už je Sherlock (Ian McKellen) ve věku 93 let na svém odpočinku a žije společně s mladou hospodyní (Laura Linney) a jejím dospívajícím synem. S ním probírá své staré kauzy, přičemž naráží na jednu hodně starou, z které si vybavuje pouze její fragmenty a snaží se jí přijít na kloub, protože zasahovala částečně i do jeho života.

Crimson Peak / Purpurový vrch
V kinech od: 15.10.2015 (v ČR)
Žánr: Horor
Děj: Severozápádní cíp Anglie je plný více či méně prosperujících panství. Jedno z nich je však velmi speciální. A právě do něj se brzy po svatbě přestěhuje mladá dívka Edith Cushing (Mia Wasikowska). Jejím novomanželem je okouzlující sir Thomas Sharpe (Tom Hiddleston), který zde žije společně se svou sestrou lady Lucille (Jessica Chastain). Edith však velmi brzy začíná zjišťovat, že její manžel není tím, kým se zdál být. Na povrch začne vyplouvat jeho tajemná a ne vždy příjemná minulost.

The Lady in the Van
Žánr: Drama, Komedie
Děj: /

Maggie
Žánr: Horor, Drama, Thriller
Děj: Film debutujícího režiséra Henryho Hobsona pojednává o 16leté dívce Maggie (Abigail Breslin), která se nakazí virusem způsobující přeměnu na zombie. Nákaza sa neprojeví okamžitě, ale transformuje Maggie postupně. Úplná přeměna dívky na zombie tak trvá několik měsíců. Snímek kombinuje horor a rodinné drama, když ukazuje, jak se Maggie a její rodina v čele s otcem Wadeom (Arnold Schwarzenegger) snaží se situací vyrovnat.

Z filmů, které jsem zde uvedla, se nejvíc těším na Crimson Peak a to také hlavně díky Tomu Hiddlestonovi. Ale jinak jsem zvědavá na všechny filmy. U hodně z nich není jisté, jestli půjdou do kin i v ČR, ale doufám, že aspoň The Age of Adaline do těch kin u nás půjde. A u Crimson Peak je to jasné - v ČR to bude, takže na to určitě půjdu do kina (ještě jsem na žádném hororu v kině nebyla, takže musím určitě někoho přibrat s sebou). A který film se vám z těch uvedených líbí nejvíc? Nebo se těšíte na nějaký film? - napište mi ho do komentářů, třeba mě taky zaujme :)

Mohlo by tě zaujmout:

0 komentářů

Děkuju za návštěvu i komentář :)

Počet zobrazení stránky