TOP 10 SONGS: May 2015

Ahojte, jelikož je začátek nového měsíce, tak já sem přidávám můj výběr písniček, které jsem minulý měsíc poslouchala nejvíce, zkrátka ty pí...

Ahojte, jelikož je začátek nového měsíce, tak já sem přidávám můj výběr písniček, které jsem minulý měsíc poslouchala nejvíce, zkrátka ty písničky, na kterých jsem nejvíc ujížděla :) Třeba některou z nich znáte, možná ne, ale když tak poznáte :)

seznam videí

A teď něco málo o jednotlivých písničkách, jak jsem na ně třeba narazila a tak.. :) 
The Temperance Movement - Take It Back - Tahle písnička byla vydána na channelu Earache records a doporučuji jejich kanál sledovat, jelikož jsem tam už narazila na pár super kapel - tohle je tedy jedna z nich. Doposud jsem je neznala, ale tahle písnička mě fakt vzala a mohla jsem ji opravdu poslouchat pořád dokola.
- Eminem - Lose Yourself - Minulý měsíc jsem se konečně koukla na film 8 Mile a samozřejmě jsem si pak pouštěla i soundtrack, takže jsem měla chuť právě i na tuto nádhernou píseň. Samozřejmě, Lose Yourself jsem slyšela poprvé už strašně dávno, ale pořád tuhle písničku miluju.
Wiz Khalifa - Black And Yellow - Tady je něco více na oddychovku, další klasika - ani nevím, jak jsem se k ní zase dostala, ale ve sluchátkách mi hrála pořád.
- Imagine Dragons - Friction - No a jelikož jsem si minulý měsíc pořídila lístek na Imagine Dragons, tak se dostavila i nálada na tuhle kapelu. A jak jsem tak poslouchala jejich poslední album, tak se mi zalíbila právě tato písnička, i když se mi líbí všechny z toho alba, tak nejvíce jsem asi poslouchala právě tuto.
Wham! - Wake Me Up Before You Go-Go - A taky jsem minulý měsíc ujížděla na některých opravdu starších písničkách - například tahle od Wham!, ani jsem nevěděla, že je od nich.. Jinak pozor - je hodně návyková a já si to potom pořád doma zpívala a pořád to zpívala a mám tak trochu pocit, že moji sestru to potom už možná začalo trochu vytáčet :D
- Paulie Garand & Kenny Rough - Hladina (feat. Lenny) - A zase nějaká ta novinka, od Paulieho - upřímně, na tuhle novinku jsem trpělivě čekala a musím říct, že se mi hodně líbí. Navíc spolupráce s Lenny byl opravdu skvělý nápad.
Happy Hippie Presents: Different (Performed by Miley Cyrus & Joan Jett) - Něco od Miley. Miley je skvělá zpěvačka - o tom není pochyb a o té její showmenské tváří, o té se teď nebudu vyjadřovat. Každopádně mám nejradši její vystoupení, kdy se zaměřuje hlavně na zpěv, i na to, že si hudbu užívá a neřeší ty věci okolo. Tohle vystoupení bylo úžasné.
- bromheads jacket - turn me on - K téhle písničce jsem se dostala přes jedno video od jednoho youtubera, kde tahle písnička zazněla a já si uvědomila, že ji znám, ale vůbec nevím, co to je za písničku - no, našla jsem ji a nemohla ji přestat poslouchat.
Rival Sons - Electric Man - Další píseň vydaná přes Earache records (další skvělá kapela!). Tahle písnička je neskutečná a rozhodně se mi líbí její "zvuk" - zní naprosto bombově, a tak trochu staře, i když je to zbrusu nová písnička. Tahle mi rozhodně uvízla v paměti.
- "See You Again" - Wiz Khalifa feat. Charlie Puth (Against The Current Cover) - A poslední písničkou je cover písničky See You Again, které jsem přišla na chuť, protože je přece jen krásná a mě zaujal tenhle cover od mé oblíbené kapely Against The Current.

A určitě mi napište, jestli některou z nich znáte nebo jestli vás některá zaujala :)


Mohlo by tě zaujmout:

4 komentářů

  1. Bromheads jacket - turn me on, je skvělej song!

    OdpovědětVymazat
  2. Wake Me Up Before You Go Go je klasika :D Eminema moc neposlouchám, ale Lose Yourself se mi celkem líbí :)

    OdpovědětVymazat
  3. Skoro všechny znám, ale ani jedna nepatři mezi mé oblíbené :)

    Budu ráda, když se mrkneš na muj blog a klidne zanecháš i komentář :) ->> http://nelatrebatic.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Imagine dragons si sem tam poslechnu :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za návštěvu i komentář :)

Počet zobrazení stránky