týdenní shrnutí

Tohle je poslední týdenní shrnutí, kde píšu, že nemám, o čem psát. Tohleto není žádný lifestyle nebo deníčkový blog, takže zde svoje oso...


Tohle je poslední týdenní shrnutí, kde píšu, že nemám, o čem psát. Tohleto není žádný lifestyle nebo deníčkový blog, takže zde svoje osobní věci většinou netahám.. no, dneska udělám výjimku. Důvodem, proč jsem neměla čas na filmy a seriály, je to, že jsem dneska psala opravky z fyziky, takže jsem se během srpna učila. Sice jsem si pustila pár dílů Gossip Girl, ale o tom tady nemám tak nějak co napsat. Jinak k těm opravkám - už je mám za sebou, a jak to dopadlo? No, umělo jsem to minimálně na 3, hůř ne, tím jsem si jistá. Ale my jsme měli takovou úžasnou učitelku, která mi dala 4, nebudu to tady rozebírat, jen vám sepíšu moje pocity - jsem na ní nasraná. Jediné štěstí, že ve čtvrťáku už žádnou fyziku mít nebudu. Tak jsem se z toho vypsala a ještě tu přecejen napíšu něco málo o seriálech.

V dívání na hororové seriály jsem se už dost zlepšila - dokážu se na ně dívat sama a tak, ale přesto je tu stále ten pocit odhodlávání. Takže se odhodlávám dokoukat Outcast a Stranger Things - přitom jsou to seriály, které mě za poslední dobu nejvíc zaujaly a fakt se mi líbí. Ještě mám dva dny prázdnin, tak třeba něco ještě sjedu. Asi bych to spíš viděla na menší maraton, když mi chybí víc dílů. Jo a taky se chci začít koukat na The Walking Dead - ani nevím, proč jsem se k tomuhle seriálu nikdy nedostala, díváte se na něj někdo?

No nic, omlouvám se, že i tentokrát to byl takový nic moc článek, ale jen jsem to chtěla uvést na pravou míru, proč vlastně jsem neměla čas se koukat na seriály a filmy (jo a v září budu taky muset začít číst knihy k maturitě, teda dočíst to, co mi chybí, tak třeba bych nějaké ty rozbory a názory házela i sem).

Mohlo by tě zaujmout:

6 komentářů

  1. Fyziku jsem nastesti mela jen na zakladce a byl to predmet naprosto mimo me, takze za me jsi dobra :D
    A The Walking Dead naprosto miluji jiz od prvniho dilu.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D no, my měli na základce dobrou učitelku, takže to šlo, ale za to tahle - ta tomu sama pomalu nerozuměla :/ :D ale ještěže to už mám za sebou :D
      A The Walking Dead určitě sjedu, uvidím, jestli mě to taky hned chytne :)

      Vymazat
  2. Já tedy na hororové seriály nemám :D jsem strašný posera :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych si dřív do sebe vůbe neřekla, že bych se dokonce ráda dívala na hororové seriály, ale je to tak, člověk postupně nabývá takové té odolnosti vůči strachu, nebo aspoň trochu :D :)

      Vymazat
  3. Walking dead je prostě brutální seriál a bude tě bavit na 100% :). J8 se na něj dívám neustále, dal jsem ho snad 3x dokola. Už aby byly další díly sakra práce :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se těším, až se k tomu dostanu :) Prvně dokoukám resty, a pak se vrhám na tohle :)

      Vymazat

Děkuju za návštěvu i komentář :)

Počet zobrazení stránky