Novinky mezi seriály: Dead of Summer, American Gothic, Vice Principals

Jelikož teď přidávám na blog více článků, tak budu dávat vždy tři seriálové novinky do jednoho článku, myslím si, že tři jsou ideál, nav...


Jelikož teď přidávám na blog více článků, tak budu dávat vždy tři seriálové novinky do jednoho článku, myslím si, že tři jsou ideál, navíc se nejedá ani o články celé, jelikož je píšu pro kritiky.cz. Určitě ale budu ráda, když si jednotlivé recenze rozkliknete a přečtete si je celé. Určitě mi dejte vědět do komentářů, které nové seriály vás v poslední době zaujaly nejvíc, nebo na kterou seriálovou novinku se těšíte.

DEAD OF SUMMER
Parta teenagerů jede na letní kemp s tím, že ho pomůže po pěti letech znovuotevřít. Někteří se znají už z dětství, kdy tam i oni sami jezdili na prázdniny, ale taky jsou tu tací, kteří tam jedou úplně poprvé. I hlavní hrdinka Amy je nováčkem na tomto kempu. A tak se snaží zapadnout. Kemp se nalézá v lese blízko vody a docela na samotě.

Seriál začíná právě intrem, které se týká téhle vodní plochy, kdy se na jezeře objevují plovoucí mrtvá těla. Už podle tohoto úvodu můžeme soudit, že se nebude jednat o jen tak ledajaký teenagerský seriál, ale spíš to vypadá na hororový strašidelný seriál. Amy prožila během svého života nějaká traumata a dost lehko se dá vylekat, nejenom obyčejnými věcmi, jako je např. les v noci, který se může zdát strašidelný kdekomu, ale navíc má vidiny různých postav, které můžou v seriálu vyděsit i diváky. Ale jak se zdá, tak nejenom Amy vidí v kempu strašidelné postavy.




AMERICAN GOTHIC
American Gothic mě zaujal především svým plakátem/logem a také svým názvem. Proto jsem ze samotného seriálu byla spíše zklamaná.
Vše se točí kolem jedné velké rodiny, která se po delší době opět sejde celá – rodiče, jejich děti a ještě jejich děti. Někteří se pohybují v politice, někteří u policie, další se věnují především rodině, zkrátka se jedná o různorodé lidi, kteří mají společné geny.
V městě, kde žijí, před čtrnácti lety řádil sériový vrah – avšak tenhle vrah nikdy nebyl dopaden. Dnes, po tolika letech, se našly další důkazy, které by tohoto vraha mohli usvědčit. A někteří sourozenci mají tušení, kdo by tímto vrahem mohl být.





VICE PRINCIPALS
Seriál Vice Principals se odehrává převážně ve škole. Stávající ředitel školy odchází a někdo musí nastoupit na jeho místo, ale jsou tu rovnou dva zástupci ředitele, kteří mají o toto místo zájem. A oba si jsou velmi jistí, že jsou vhodnými kandidáty a samozřejmě se tihle dva navzájem nemají zrovna v lásce, vlastně se nenávidí. Ale o to větším překvapením pro ně je, když je na místo ředitele dosazen někdo zvenčí, někdo úplně nový a navíc žena. Přesto se tito dva nevzdávají a hledají způsob, jak přece jen její místo dostat.
Ráda bych objevila nový seriál, u kterého bych se zasmála, ale bohužel – ani tentokrát to nevyšlo. Tentokrát to dopadlo hodně špatně.

Mohlo by tě zaujmout:

0 komentářů

Děkuju za návštěvu i komentář :)

Počet zobrazení stránky