ALBA, která vyšla v létě 2016

V dnešním článku vám představím některá alba, která vyšla během tohoto léta. Každý měsíc samozřejmě vychází spousta desek, takže ne všec...


V dnešním článku vám představím některá alba, která vyšla během tohoto léta. Každý měsíc samozřejmě vychází spousta desek, takže ne všechny zde zmíním. O některých se i málo rozepíšu, některé opravdu jen zmíním.


ČERVEN


Rival Sons - Hollow Bones
Rival Sons jsou americkou kapelou, která vznikla roku 2009. Letos vydali své již páté album a to 10. června. Album Hollow Bones vyšlo pod labelem Earache a žánrově spadá do blues rocku a hard rocku. Celkem obsahuje devět písní.

Rival Sons - Hollow Bones

Red Hot Chili Peppers - The Getaway
Po pěti letech se vrátil RHCP se svou jedenáctou studiovou deskou. Album vyšlo 17. června přes Warner Bros. a můžete na něm najít 13 písní. První singl "Dark Necessities" vyšel již v květnu a druhým singlem by se měla stát píseň "Go Robot". V mnoha zemích se album dostalo na první příčku žebříčků a v Anglii dostal za svoji prodávanost stříbrný certifikát.

Red Hot Chili Peppers - The Getaway

Nick Jonas - Last Year Was Complicated
Jedná se již o třetí sólovou desku amerického zpěváka Nicka Jonase. Prvním singlem se stala píseň "Close", kde si s ním zazpívala Tove Lo. Dalším singlem pak byla píseň "Bacon".

Nick Jonas - Last Year Was Complicated

Fitz and The Tantrums - Fitz and The Tantrums
Tom Odell - Wrong Crowd
Jake Bugg - On My One
Thousand Foot Krutch - Exhale
Broods - Conscious


ČERVENEC


American Authors - What We Live For
American Authors jsou americká indie rocková kapela a "What We Life For" je jejich již druhým studiovým albem. Album vyšlo 1. července a obsahuje 13 písní. Deska obsahuje taky 4 singly, přičemž dva z nich vyšly již minulý rok.


American Authors - What We Live For

Blink-182 - California
Po pěti letech přichází s novým albem američtí Blink-182. Jejich šesté album pojmenovali California a najít na něm můžete 16 písní. Vyšly taky dva singly "Bored to Death" a "She's Out of Her Mind"
Blink-182 - California

Billy Talent - Afraid of Heights
A po čtyřech letech se s novou deskou vrátili i Billy Tallent, deska se jmenuje "Afraid of Heights"  a vyšla 29. července. Základní album obsahuje 12 písní, přičemž japonská verze obsahuje ještě jednu píseň navíc, a taky vyšla deluxe verze, kde je k poslechu navíc 8 demo verzí.

Billy Talent - Afraid of Heights

Snoop Dog - Coolaid
Good Charlotte - Youth Authority
Crown The Empire - Retrograde
Jason Derulo - Platinum Hits
Prago Union - Smrt žije


SRPEN


Britney Spears - Glory
Britney letos pod RCA Records vydává své již deváté studiové album. Album se dá předobjednat už od 3. srpna, ale normálně vychází 26 srpna. Z alba pochází zatím jeden singl a to "Make Me...", který vyšel v červenci a jedná se o spolupráci s rapperem G-Eazy. 

Britney Spears - Glory

Glass Animals - How to be a Human Being
Druhé studiové album kapely Glass Animals vyjde 26. srpna pod vydavatelstvím Wolf Tone. Z alba už vyšly dva singly a to "Life Itself" a "Youth".


Glass Animals - How to be a Human Being

Skillet - Unleashed
Již desáté album Skillet vyšlo 5. srpna a z něho pochází také dva singly "Feel Invincible" a "Stars". V rámci turné k tomuto albu vystoupí také v České republice a to rovnou dvakrát, poprvé 30. listopadu v Brně a podruhé 4. prosince v Praze.


Skillet - Unleashed

Young the Giant - Home of the Strange
French Montana - MC4
Travis Scott - Birds in the Trap Sing McKnight
Sabaton - The Last Stand
Frank Ocean - Blond
Carly Rae Jepsen - Emotion: Side B
Tarja Turunen - The Shadow Self
Delain - Moonbathers



Slyšeli jste už nějakou novinku? Popřípadě, které album si máte v plánu poslechnout? A stáli byste o to, že bych některou novinku zrecenzovala?

Mohlo by tě zaujmout:

4 komentářů

  1. 19.8. vyšlo album The Last Stand od mé nejoblíbenější skupiny Sabaton. :)

    xxx
    dream-little-dream.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to tam ještě doplním :) A ještě i pár dalších alb, které stihly v srpnu vyjít.

      Vymazat
  2. 5.8. vyšlo The Shadow Self od Tarji, a 26.8. vychází Moonbathers od Delain (prozměnu moje nej skupiny) :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to tam taky doplním (když je to takhle od čtenářů), samozřejmě i já jsem našla spoustu dalších alb, co vyšly, ale je jich prostě moc :D Ale po tomhle se mrknu:)

      Vymazat

Děkuju za návštěvu i komentář :)

Počet zobrazení stránky