PRVNÍ DOJMY | Q&A a Day: 5-Year Journal (Potter Style)

Na fb stránce jsem se před pár týdny zmínila o knížce, kterou jsem si ještě objednávala k "Ježíškovi". A tohle je ona. Už na p...


Na fb stránce jsem se před pár týdny zmínila o knížce, kterou jsem si ještě objednávala k "Ježíškovi". A tohle je ona. Už na podzim jsem říkala, že bych si ji chtěla pořídit, a tak ji konečně mám :) Objednávala jsem z bookdepository, kde máte poštovné zdarma!, a knížka dorazila v pořádku asi za 11 dní po objednání.

Kdo o této knížce (/deníku) ještě neslyšel, tak vám ji trochu představím. Na každý den v roce připadá jedna otázka. A na každou tuto otázku odpovíte celkem pětkrát, pokaždé v jiném roce. Dnes je 1. února, takže odpovím na danou otázku, která je tam předepsaná, a příští rok, až bude zase 1. února, opět odpovím na tuto otázku. Otázky jsou různorodé - od otázek typu Co jsi dneska jedl? nebo Co jsi naposledy četl? až k otázkám filozofického rázu (trošku) nebo zamyšlení se nad svým životem/lidmi.

Hlavně příští rok to bude zajímavé vyplňovat, když uvidím, co jsem před tím rokem na tu samou otázku odpověděla.

Jinak já jsem z téhle knížečky nadšená. Na obrázku vypadá docela velká, ale nenechte se zmást - je tak velikosti A6 a je moc hezky svázaná a hrany stránek jsou zlaté, což nejde moc vyfotit, ale vypadá to nádherně. No a nejvíc jsem unešená z toho nápadu :)

A teď už tu mám pro vás pouze fotky.

Fotka zveřejněná uživatelem @juliekrocova,





Mohlo by tě zaujmout:

14 komentářů

  1. Páni! :) Tak ten je nádhernej :3 Strašně se mi líbí :D :) Jesti si ho koupím, tak máš moji peněženku na svědomí! :D :)

    OdpovědětVymazat
  2. Hmmm, to vypadá jako celkem super věcička! Bohužel teď nemám úplně peníze na roztahování za takové fajn blbosti, ale pokud to bude frčet i za nějakou dobu, určitě si to pořídím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já si to především nekupovala proto, že by to "frčelo", ale protože mě to zaujalo.. Nevím, jestli bych si to třeba koupila i když by to měl každý jako třeba Wreck This Journal.

      Vymazat
  3. Před Vánoci jsem nad tímhle zápisníčkem dost uvažovala, nakonec jsem si to rozmyslela, protože nejde o úplně levnou záležitost, ale když to teď vidím, tak nejspíš zaútočím na knihkupectví :)
    fiamorisrunning.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem ho nakonec sehnala za 400 Kč na bookdepository, kde byl zrovna ve slevě.. Ale chtěla jsem si ho koupit tak jako tak, každopádně to bylo příjemné překvapení :)

      Vymazat
  4. Tak to vypadá hodně dobře. Do budoucnosti bych si to taky ráda pořídila. Takové věci jsou moc fajn =)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to vypadá fakt skvěle, když se tak nad tím zamyslím, tak už jsem asi o téhle knize někde četla, protože mi to připadá povědomé, ale teď jsem se pro ni opravdu nadchla a moc ji chci :)))) Asi budu muset pouvažovat o objednání :)
    FitBlanka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. To je tak krásný! A vůbec jsem neviděla že taková knížka existuje! Nejspíš si ji taky objednám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nečekala jsem, že tolik lidí inspiruji k její koupi :) Ale jsem ráda :)

      Vymazat
  7. To je naprosto senzační nápad. A je to docela vhodné i na DIY, tohle se bude dát vytvořit vcelku dobře. Moc děkuji za tip! :))
    Hezkou neděli,
    K

    http://thebooktalkblog.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není vůbec zač :) Jako DIY je to určitě dobrý nápad, ale mě na tom zase baví, že nevím, jaké otázky tam budou, některé mě docela překvapily :)

      Vymazat
  8. Už veľmi dlho premýšľam nad tým, či si ju naozaj kúpiť alebo iba vyhodím peniaze, ale asi sa prikloním k prvej možnosti, keďže vyzerá veľmi dobre ♥
    BEELIEVIN

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prvně jsem taky přemýšlela, jestli za to dát peníze, ale zase - ten deník budu mít 5 let a určitě za to stojí :)

      Vymazat

Děkuju za návštěvu i komentář :)

Počet zobrazení stránky