Co nového u mě? (Červen + červenec 2015)

Doufám, že vás tyto články úplně nenudí, protože se do nich snažím dát i něco málo ohledně blogu, knížek a tak. Takže tady je další článek ...

Doufám, že vás tyto články úplně nenudí, protože se do nich snažím dát i něco málo ohledně blogu, knížek a tak. Takže tady je další článek tohoto typu - tentokrát za dva měsíce, červen a červenec.


misfits - Začátkem července jsem začala sledovat nový seriál a to Misfits. Nemohla jsem udělat líp, teď jsem skoro na konci třetí série a seriál mě furt baví (i když první dvě série byly asi lepší). Pokud jste tento seriál neviděli, tak to napravte - stojí za to.
čtecí krize - Stále. I během června jsem se nemohla nějak moc začíst, ale myslím, že během července se to trošku zlepšilo - např. s knihou Eragon.
konec školy - Ve škole už v červnu skoro nic nebylo. Akorát třídní focení, výtvarný kurz a ještě sportovní den, ale z toho jsem se ulila.
postcrossing - Během června jsem zkusila postcrossing - jeden pohled jsem poslala do Ruska a mně přišel jeden z Finska a další z Indie. Určitě v tom budu pokračovat. Jinak co vy třeba píšete takhle na ty pohledy? Já jsem se rozhodla, že vždycky budu dávat nějaké tipy - třeba na nějakou knížku, film nebo hudbu a připojím i něco z české hudby. No a něco podobného bych chtěla, aby mi i přišlo, ale zatím teda nic moc :D Ale baví mě čekat na ty pohledy - celkem napínavé :) (Jinak možná, až se mi jich nastřádá víc, tak je vyfotím a hodím do článku :)
game of thrones - A v červnu byla i jedna velmi důležitá událost - závěrečný díl GoT a ti, co ho viděli, tak moc dobře ví, co se v něm stalo - myslím, že není nadobro pryč. A hlavně v to doufám.


skins - Také jsem se vrátila k seriálu Skins, který patří mezí mé oblíbené - akorát dokoukávám 7. sérii.
prázdniny s eragonem - Během letních prázdnin u mě na blogu také probíhá společné čtení série Odaz dračích jezdců - stále se můžete zapojit zde.
letní filmová škola - Jelikož jsem z Hradiště, tak tahle událost mě jen tak neobešla. Nechtěla jsem akreditaci, ale i tak lfš byla fajn - letní kino v noci, program okolo a tak, třeba ta atmosféra.
spotify - Ségra mě požádala o playlist na spotify a já jsem zjistila, že je to super aplikace :D Takže jsem tam teď dost aktivní a mám tam nějaké ty playlisty - můj profil zde.
instagram - A taky jedna novinka - konečně mám instagram :D To díky ségře, jelikož můj mobil by to stále nezvládl, takže kdyžtak tady.


Mohlo by tě zaujmout:

0 komentářů

Děkuju za návštěvu i komentář :)

Počet zobrazení stránky