Co nového u mě? (Duben 2015)

Rozhodla jsem se pro novou rubriku, kde bych se vždy tak trochu vykecala. Nevím, jestli se to ujme, ale doufám, že aspoň trochu jo. Každopád...

Rozhodla jsem se pro novou rubriku, kde bych se vždy tak trochu vykecala. Nevím, jestli se to ujme, ale doufám, že aspoň trochu jo. Každopádně, co najdete v tomto článku - shrnutí uplynulého měsíce, ze všech možných úhlů pohledu, tak trochu všehochuť.

→ Pod delší době jsem si koupila Pevnost a musím říct, že ta dubnová stála vážně za to (vlastně i tu květnovou si chci pořídit, protože Avengers!). Ale v tom dubnovém vydání jsem narazila na spoustu spisovatelů a knižních sérií, které jsem dosud neznala a rozhodně se je chystám přečíst. Také povídka, která v časopise byla, mě zaujala a poohlédnu se po dalších knížkách od toho autora.
→ Poslední měsíc v dubnu k nám také přijeli Belgičani, jelikož předtím jsme my byli v Belgii, takže se jedná o výměnný pobyt. Týden u mě bydlela Belgičanka a bylo to hrozně fajn. Sice byl i nějaký program ve škole, vždy dopoledne, ale spíš šlo o ty večery (a noci), které jsme trávily v různých klubem a hospodách. Rozhodně jsem si celou výměnu užila, i když je mi líto, že už některé z Belgičanů možná nikdy neuvidím. Měla jsem v plánu o výměně napsat i články, tedy jeden jsem napsala (Belgie 2015), ale o té části, kdy Belgičani byli v ČR jsem nenapsala nic, tak nevím - uvítali byste nějaký článek?


u atomia v Belgii / u moře v Belgii / Belgičani a Češi spolu v Česku

→ Konečně jsem se také vrátila k seriálu Skins, který jsem poslední dobou trochu zanedbávala, ale teď to hodlám všechno napravit. Už bych ho chtěla dokoukat, ne proto, abych to měla rychle za sebou, ale abych se pak zase mohla vrátit k první generaci. Mimochodem, koukáte se někdo na Skins? Jestli ne, tak tenhle seriál určitě doporučuju. A taky jsem teď jela hodně na soundtracku k tomuto seriálu (viz. TOP 10 SONGS za duben).
→ Ségra měla v dubnu narozky, tak jsem se rozhodla jí něco upéct. Pustila jsem se do čokoládových cupcakes s pudingovým krémem a myslím, že dopadly víc než dobře - tedy všem chutnaly, tak snad.
→ Taky jsem konečně dokončila portrét Lindsay Lohan, i když se nepodařil úplně podle mých představ, tak to snad není úplně nejhorší. Během měsíce ho hodím s dalšíma kresbama i sem na blog, ale mezitím se na něj můžete kouknout jen na fb stránce (tady).
→ Také jsem po delší době zavítala opět do knihovny (i když i bez návštěvy knihovny bych neměla nouzi o to, co číst). Ale když už jsem tam zašla, tak jsem rozhodně neodešla s prázdnou a trochu nevím, jak to všechno stihnu přečíst, ale snad to nějak zvládnu :D
→ Další věc, o kterou bych se chtěla podělit je to, že jsme na fb stránce blogu překročily hranici 60 lajků (a teď, když tenhle článek vydávám, tak už je tam 70!!) a další pořád přibývají, takže vám musím mockrát poděkovat, moc si toho vážím :) A doufám, že i na blogu budou přibývat ti pravidelní čtenáři, zatím je vás tu 9, což není špatný a taky vám moc děkuji, že vás baví číst můj blog.
→ Minulý měsíc jsem si taky zajistila dvě brigády přes net. Psaní článků a sestavování outfitů, články, které jsem díky tomu napsala najdete zde.
→ A poslední, knižní věc. Dočetla jsem sérii Hon, která mi sice nepřirostla k srdci, tak jako některým, ale jsem ráda za to, že jsem si ji mohla přečíst. (Recenze na Hon, Kořist, Past).

časopis Pevnost / moje návštěva knihovna / kompletní série Hon

A co vy a minulý měsíc? Stalo se něco zásadního u vás? Nebo spíš další obyčejný měsíc?


Mohlo by tě zaujmout:

4 komentářů

  1. O časopise Pevnost jsem nikdy neslyšela, tak ho ožná zkusím :)
    Koukala jsem se na ten obrázek a mě připadá zatím asi nejhezčí z těch co máš zveřejněné na FB (chci taky umět takhle kreslit!). A o knížce Hon jsem už tak trochu uvažovala takže si asi přečtu tvoje recenze a uvidím :)
    http://thereviewsforbooks.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, děkuju.. Teď jsem to kreslení zase chvilku zanedbávala, ale tento týden se chystám nakreslit další portrét.. Jsem ráda, že se ti líbí.. :)
      A jinak Pevnost je fakt skvělý časopis, určitě stojí za přečtení :)

      Vymazat
  2. Pevnost jsem viděla v obchodě a možná bych si ho někdy koupila :) Ten článek o Belgičanech by mně zajímal :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám Pevnost hodně ráda, občas si sem tam nějaké to číslo koupím :)
      A jinak ten článek tedy sepíšu, když je nějaký ten zájem :)

      Vymazat

Děkuju za návštěvu i komentář :)

Počet zobrazení stránky