ALBA, která vychází v ÚNORU 2016

V dnešním článku vám představím tři alba, která vyjdou během následujícího měsíce, tedy února. Podobná rubrika tu už před pár měsíci byl...


V dnešním článku vám představím tři alba, která vyjdou během následujícího měsíce, tedy února. Podobná rubrika tu už před pár měsíci byla, ale to jsem těch alb vždy představovala o mnoho více. Tentokrát vám každý měsíc budu představovat pouze ta tři alba, která mě opravdu zaujala, na která se těším, a která jsou od mých oblíbených interpretů.

The 1975 - I Like It When You Sleep, for You Are So Beautiful Yet So Unaware of It

Datum vydání: 26. únor 2016
Labels: Dirty Hit, Interscope Records
Singly: Love Me, UGH!, The Sound

Zmiňované nadcházející album bude již druhým albem této britské kapely. Na novém albu bude k nalezení rovnou 17 písní a k tomu dvě bonusové písně. 
Já osobně mám některé jejich písničky docela ráda, sice se neřadí mezi mé oblíbené kapely, ale chtěla jsem je zde zmínit, jelikož jejich tvorbu celkem sleduji a jako kapela se mi zdají.. velmi sympatičtí. A jejich nový singl Love Me jsem si dost oblíbila.


Hands Like Houses - Dissonants

Datum vydání: 26. únor 2016
Labels: Rise Records, UNFD
Singly: I Am, New Romantics, Colourblind

Hands Like Houses je australská kapela a tohle bude jejich již třetí album. První singl s názvem I Am vyšel už minulý rok v březnu a díky němu jsem se já vůbec o této kapele dozvěděla. Tahle písnička se stala hned mojí oblíbenou a vizuál vypadá taky naprosto skvěle. Pokud nesledujete na youtube label rise records, tak o hodně přicházíte, jelikož díky nim jsem přišla na spoustu skvělých rockových kapel. A tohle album bude obsahovat 12 písní.


Macklemore & Ryan Lewis - This Unruly Mess I've Made

Datum vydání: 26. únor 2016
Labels: Macklemore LLC
Singly: Downtown, White Privilige II

Tohle bude již druhým albem, na kterém spolu pracuje duo Macklemore a Ryan Lewis. Obdivuhodné je, že Macklemore má vlastní label. Z nastávajícího alba jsme mohli také slyšet píseň Growing Up (Sloane's Song), kde zazněl i Ed Sheeran, nebo píseň Kevin, kterou živě zahráli na AMA. 


Ze zmíněných alb se těším nejvíc na Dissonants od Hands Like Houses, ale s největší pravděpodobností si poslechnu všechny. A o některých se možná zmíním i v nějakém tom článku.
A na která alba se těšíte vy? Těšíte se na některé, které jsem zde uvedla?

Mohlo by tě zaujmout:

0 komentářů

Děkuju za návštěvu i komentář :)

Počet zobrazení stránky