Arthur Christmas, Někdo to rád horké, Meet Joe Black a další

Přiznávám, že minulý týden jsem neměla moc času sledovat filmy, i když bych jich ráda zhlédla daleko víc. JENŽE jsem skoro každé ráno šla n...

Přiznávám, že minulý týden jsem neměla moc času sledovat filmy, i když bych jich ráda zhlédla daleko víc. JENŽE jsem skoro každé ráno šla na brigádu do supermarketu, a tak jsem večer chtěla jít brzo spát a já se na filmy radši dívám večer. Takže. Ale i tak jsem jich pár viděla a aspoň o nich vám můžu povyprávět.


Tom & Jerry. Klasika z dětství. Už dýl jsem si říkala, že bych se na nějaké díly mohla podívat, trochu nostalgie nikdy neuškodí. A jelikož byly Vánoce, tak jsem si stáhla aspoň dva vánoční díly. No, myslím, že ty normální díly mám radši - kde jsou klasika doma a ne na chatě na horách. Ale i tak to bylo příjemná podívaná.

Arthur Christmas. Asi největší tahač tohoto článku. Řekla bych. O tomhle filmu mluvila Zoella ve videu o vánočních filmech a říkala, že kdyby tohle viděla jako malá, naprosto by tomu uvěřila, jelikož film popisuje to, jak je možné, že Santa dokáže rozdat tolik dárků za jednu noc. A tak jsem do filmu šla s trochu většími očekáváními než by se slušilo. Ano, je to hezká pohádka a divím se, že jsem o ní doteď neslyšela. Má hezkou grafiku, což cením, jelikož většina dnešních pohádek má takové zpracování, které skoro nemůžu vystát (např. Inside Out), i když ani tahle se úplně netrefila do mého vkusu. ALE tohle nestačí pro to, abych řekla, že mě tahle pohádka nadchla. Hlavní je příběh a ten mě tolik nevzal. Ani ta myšlenka, jak by to Santa všechno mohl zvládnout a podobně - naopak se mi to moc nelíbilo, hlavně ta "moderna" v tom. Takže za mě nic moc. :/

Někdo to rád horké. První film s Marilyn Monroe, který jsem viděla. Já osobně Marilyn nijak moc nevyhledávám, je hezká, ale.. nevím, nijak mě nezaujala a o filmech, kde hrála jsem, buď neslyšela, nebo se o to nezajímala. A co tedy říkám na tenhle film a ji jako herečku? Fajn film, určitě má něco do sebe a občas jsem se u něho i usmála - některé vtipné scénky jsou vážně vtipné. A Marilyn jako herečka je fajn, upřímně jsem nečekala, že bude moc dobrou herečkou, ale tady se mi líbila. Ale nezaujala mě natolik, abych si hned šla hledat další filmy s ní.

Bohouš. Krátká česká filmová povídka. Vánoční a prý Vánoce bez ní nejsou Vánoce. Podle mě super, povídka je vážně krátká, takže kdo jste ji neviděl, klidně se na ni koukněte. Ale myslím, že mi ji stačilo vidět jednou.

Meet Joe Black. Posledním filmem, který jsem viděla, je tento s Bradem Pittem a Anthony Hopkinsem. Několikrát jsem jako menší zahlédla tento film v televizi, ale nikdy ho neviděla (nebo si to aspoň nepamatuji
. Do filmu jsem šla s určitými očekáváními a ty se mi naplnily. Jedná se o krásný snímek se skvělými hereckými výkony, zvlášť musím vyzdvihnout Brada Pitta, který dokázal zachytit proměny, pohledy a pocity své postavy. I přesto že se jedná o tříhodinový snímek, nebyl moment, kdy bych se u filmu nudila, spíš jsem byla příliš zaměstnaná potoky slz, které se mi rodily na tvářích. Ale více o tomto filmu si budete moci přečíst v samostatném článku, který pro vás chystám.

Viděli jste některý z těchto filmů? A jak se vám líbil?

Mohlo by tě zaujmout:

10 komentářů

  1. Seznamte se, Joe Black je krásný film, ale oblíbila jsem si ho až v poslední době. Když jsem ho viděla prvně, nelíbil se mi.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě tenhle film zaujal hned. A hned se mi zalíbil. I když těžko říct - přesně si už nepamatuju, jestli jsem ho jako malá viděla, neviděla, nebo jsem viděla jen nějaké ukázky. Ale i ty mě zaujaly, takže.. :)

      Vymazat
  2. Zo spomínaných filmov som videla len Toma a Jerryho a Niekto to rád horúce, u mňa je to práve naopak, mňa Marilyn celkom zaujala, tiež to bol môj prvý film čo som zhliadla, kde sa objavila, keď som si pozrela ďalšie filmy v ktorých sa Marilyn objavila, vždy ma zaujal štýl akým hrá a niečo na nej je, čo sa mi páči, čo sa týka hrania, takže vyhľadávam filmy s Marilyn ,i keď ich považujem za priemerné (filmy). Každopádne "Meet The Joe" by som si rada pozrela, takže si ho ukladám, takéto články mám rada :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná dám Marilyn šanci ještě v nějakém dalším filmu, ale nezaujala tě teď natolik, abych si ty filmy s ní šla hned hledat. Jinak v těchle článcích budu pokračovat :) Jsem ráda, že je baví i někoho číst :)

      Vymazat
  3. Bohužel jsem neviděla ani jeden z filmů.
    A taky jsem toho moc nestihla, o prázdninách se pořád něco dělo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem měla ze začátku klidné prázdniny, i když jsme taky jezdili po návštěvách a tak.. A pak jsem měla brigádu, takže s ní jsem toho moc nezvládla, ale já mám radši klidné volno, abych si ho opravdu mohla užít - když už, tak už :)

      Vymazat
  4. Na Toma a Jerryho jsem koukala taky :D ... Na Bohouše mě "donutili" se mrknout o Silvestru, jako sranda to je, ale nic co bych musela vidět víckrát, natož abych si z toho udělala vánoční tradici. Ale pejsek nádherný :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na Bohouše náhodou narazila v telce a mamka říkala, že je to dobrý, tak jo no... Ale máš pravdu, ten pes je nádherný :)

      Vymazat
  5. Seznamte se, Joe Black mě hodně láká, tak jsem zvědavá.

    http://elle-cullen.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zítra by měla vyjít i recenze na tenhle film, tak třeba i podle ní uvidíš.. Ale ten film za zhlédnutí určitě stojí

      Vymazat

Děkuju za návštěvu i komentář :)

Počet zobrazení stránky