týdenní shrnutí

Začnu filmem Slow West, který jsem před pár dny zhlédla v letním kině. Na film už jsem sepsala i samostatnou recenzi, na kterou jsem doc...


Začnu filmem Slow West, který jsem před pár dny zhlédla v letním kině. Na film už jsem sepsala i samostatnou recenzi, na kterou jsem docela hrdá, tak se na ni můžete těšit - ještě úplně nevím, kdy ji vydám, ale snad co nejdřív. Takže se tady o tomhle filmu nechci moc rozepisovat, vše najdete v článku.

Pak tu mám další seriálovou novinku a to Stranger Things - je to nový hororový seriál od Netflixu a ke stáhnutí jsou už všechny díly 1. řady. Já zatím viděla jen pilot a moje dojmy najdete >zde<. Ale po delší době se opět jedná o novinku, která mě opravdu zaujala. Zajímavé je, že ze všech těch novinek, které jsem teď za poslední dobu zhlédla, mě vždycky nejvíce zaujaly právě ty hororové - přitom horory až tak moc ráda nemám, ale seriály - to je jiné kafe. Zatím i seriál Stranger Things vypadá dost dobře.

Tenhle týden jsem toho tedy opět moc nezhlédla - ale nebojte, hodlám zhlédnout opět nějaké filmové novinky, které pak pro vás mám v plánu zreenzovat. Seriálové novinky se budou objevovat pořád. No a já mám skluz ve sledování Outcast a Mr. Robot - v některém týdenním shrnutí na tyhle seriály ještě určitě padne slovo.

Jinak teď mám, co se týče blogu, velmi produktivní období - několik článků mám už v záloze, mám naplánované články v podstatě do konce července a všechno to bude kolem hudby, filmů a seriálů. Možná sem hodím ještě jeden článek s fotkama. A chtěla bych se více zaměřit také na hudební recenze. Uvidím, jak všechno budu stíhat. Vím, že o knížkách tenhle blog už vůbec není, ale ke čtení se určitě musím vrátit - hlavně kvůli maturitě, přes léto si chci postupně zpracovat rozbory děl a také dočíst zbývající knížky. No, mám, co dělat. Až budu mít seznam k maturitě kompletní, tak k tomu snad vyjde i nějaký článek, ráda bych vám totiž dala tipy na to, co si přečíst a tak. Jinak mě teď zkrátka víc baví ty filmy a seriály. Ale koukám, že i vás jako čtenáře tahle témata baví, což mě těší.

Mohlo by tě zaujmout:

2 komentářů

  1. Ten nový seriál mě docela zaujal, možná mrknu :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli tě zaujal, tak se na něj určitě zkus mrknout :) Já jsem se sice ještě nedostala k jeho celému zhlédnutí, ale zatím se mi hodně líbí :)

      Vymazat

Děkuju za návštěvu i komentář :)

Počet zobrazení stránky