týdenní shrnutí: Clueless, Colonia, Café Society a další

Týdenní shrnutí bych chtěla vydávat každé pondělí, a jelikož jsem se konečně opět dostala do filmové nálady, tak tu budu mít víc o čem m...


Týdenní shrnutí bych chtěla vydávat každé pondělí, a jelikož jsem se konečně opět dostala do filmové nálady, tak tu budu mít víc o čem mluvit než jen o pár seriálech (i když seriály se zde stále objevovat budou).

Clueless. Občas mě zaujme nějaký ten teen film, který jsem ještě neviděla. Z Clueless jsem pořád všude viděla nějaké citáty a fotky, a tak mě to zaujalo natolik, že jsem to chtěla zhlédnout. Teď, po tom, co jsem to viděla, si nejsem jistá, jestli jsem to přecejen jako mladší už neviděla - a jen jsem si to nepamatovala, protože mi to přišlo dost povědomé, přesto jsem si děj a nic takového nepamatovala. Já mám tyhle teen filmy ráda - člověk u toho nic neřeší, občas se zasměje a většinou se tam najdou i hezcí kluci. Neřadím to rozhodně mezi mé top filmy takovéhoto typu, ale nebylo to špatné a ten závěrečný moment mě i dojal. I když to bylo celkem jasné, jak to dopadne. Film trvá jen hoďku a půl a dívalo se na něj dobře, já jsem si ho celkem užila.

Colonia. Konečně jsem se dostala také k filmu Colonia, česky tedy Kolonie, kde hraje Emma Watson a Daniel Brühl. Původně jsem chtěla jít na tento film do kina, ale nějak mi to časově nevyšlo, a tak jsem se dostala k filmu až teď. Nebudu se tu příliš rozepisovat, protože si myslím, že tento film si zaslouží samostatnou recenzi. Ale alespoň stručně. Můj názor na film je pozitivní, líbilo se mi herecké obsazení i samotné ztvárnění filmu. Nemyslím si, že to je ten nejlepší film, co jsem kdy viděla, ale určitě si zaslouží všech pozornost, zejména kvůli tématu, kterým se zabývá. No, a více se dočtete až v recenzi, která vyjde snad už během tohoto týdne.

Café society. Tento film je tento měsíc v kinech a já jsem se na něj chystala jít do kina, ovšem když jsem si četla program místního kina pro tento měsíc, tenhle film tam chyběl, a tak jsem se na něj musela podívat jinde. Bohužel. A do jiného kina jet na film - na to prostě ty finance nemám. Opět chystám na film samostatnou recenzi, která by taky měla vyjít ještě během tohoto týdne, ale uvidím, jak to budu stíhat.

American Horror Story. Minulý týden vyšel první díl nové série, která má letos podtitul Roanoke. Tenhle díl už jsem zhlédla a musela jsem se z něj i vypsat, tak moje dojmy najdete >zde<. Ale jelikož je tenhle článek plný spoilerů, tak napíšu takové malé shrnutí i sem. Předchozí série Hotel mě moc nebavila, a proto jsem se zároveň těšila na novou série, ale i jsem se toho obávala. Zatím jsem sice viděla jen první díl, ale i tak - zatím mě to baví. Hodně se to sice podobá Murder House, ale myslím, že nakonec tam půjde o něco víc. Zkrátka, zatím mě tahle série baví a jsem zvědavá na další díly.

Mnozí z vás už asi slyšeli o webu blogr.cz, ale chtěla bych to zmínit i tady. Je to docela zajímavý projekt, kam můžete vkládat svoje blogy i jednotlivé články a čtenáři je tam zároveň můžou hodnotit. Můj blog najdete >zde< a taky mu tam nezapomeňte dát aspoň nějakou tu hvězdičku.

Jinak, minulý týden můj blog překonal hranici 25 tisíc návštěv, za což moc děkuji. Už jsem to psala i na facebooku, ale vím, že tam ne všichni blog sledují. Taky jsem si všimla, že poslední dobou tu zde docela dost roste návštěvnost celkově a taky kliknutí na jednotlivé články. Zhruba od srpna se to drží dost nahoře, tak to mě hrozně těší a taky mě to motivuje psát další články.
Určitě mi napište, které filmy jste za minulý týden viděli vy, a který se vám líbil nejvíc :)

Mohlo by tě zaujmout:

2 komentářů

  1. Gratuluji ke skvělé návštěvnosti :) O Blogr.cz jsem už taky uvažovala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) A klidně blogr.cz zkus, za zkoušku nic nedáš :) Já ještě nejsem úplně zvyklá tam chodit, ale zkouším to a zvlášť, když člověk neví, co za blogy/články si přečíst, tak je fajn tam kouknout.. Proto je dobré tam mít i svůj blog :)

      Vymazat

Děkuju za návštěvu i komentář :)

Počet zobrazení stránky