týdenní shnrutí

Vítejte u prvního týdenního shrnutí v tomto školním roce. Stále jsem nestihla pořádně zhlédnout žádný film, ale tentokrát se dostalo asp...


Vítejte u prvního týdenního shrnutí v tomto školním roce. Stále jsem nestihla pořádně zhlédnout žádný film, ale tentokrát se dostalo aspoň na nějaké seriály a taky jsem si stihla poslechnout spoustu alb.

Gossip Girl. Konečně jsem dokoukala 2. řadu a přiznám se, že ta mi už neutíkala tak rychle jako ta první. Nevím, jestli je to tím, že na tu první jsem se dívala u babičky, kde jsem neměla internet, ale je to možné. Každopádně je to skvělý seriál, na který má člověk chuť asi vždycky - oproti třeba hororu. A moje oblíbená postava? Určitě Chuck. Určitě netvrdím, že je to ten nejlepší seriál na světě, není, ale je to super oddychovka a určitě se plánuji kouknout i na další řady. Bohužel, třetí řadu nemůžu najít ke stáhnutí, takže ji asi budu muset zhlédnout online :/

Outcast. Konečně jsem se taky vrátila k seriálu Outcast, zatím jsem sice u 5. dílu, ale pořád mě to baví. Hlavně se nemůžu vynadívat na intro, když už nic jiného, tak aspoň to si pusťte. Ze začátku je ten děj docela opakující se, ale s každým dalším dílem se mi to zdá víc zapletenější, tak jsem zvědavá, jak tahle série skončí.

Fitz and the Tantrums - Fitz and the Tantrums. Jako první album tu mám tohle, které jsem si poslechla hned jak vyšlo. Bohužel, ještě jsem na něj nestihla napsat recenzi, ale ráda bych to napravila. A opravdu hodně jsem si oblíbila písničku HandClap.

A Day To Remember - Bad Vibrations. Další album je čerstvá novinka, zatím jsem si ho poslechla asi dvakrát, ale to spíš víc v pozadí než že bych se na něj pořádně soustředila. Recenzi bych taky ráda dodala.

Green Day - 21st Century Breakdown. Tohle je asi klasika, ale.. dlouho jsem ho neslyšela takhle celé. Navíc mám nově tričko s touhle deskou, takže bylo tak nějak logické si ho znovu poslechnout.

Akorát album od Fitz and the Tantrums jsem slyšela mnohem dřív než minulý týden, další dvě desky jsem si opravdu poslechla minulý týden. A potom ještě spoustu dalších alb, jako třeba: My Chemical Romance - The Black Parade, Bring Me The Horizon - Sempiternal, Arctic Monkeys - AM a určitě ještě nějaké další. Ale to jsou taková alba, která poslouchám furt dokola.

Která alba posloucháte vy stále dokola?

Mohlo by tě zaujmout:

4 komentářů

  1. Gossip Girl miluju, a nejvíc žeru taky Chucka! Krásnej a prostě sexy, haha.. :DDD

    OdpovědětVymazat
  2. Gossip Girl mě zajímá čím dál tím víc! Myslím, že by se mi mohla líbit. Momentálně sleduji Red bend society :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to fajn seriál na odreagování, takže určitě doporučuju :) O Red Bend Society jsem nikdy předtím neslyšela, ale vypadá to docela zajímavě, tak až budu mít někdy čas, tak na to mrknu, dík za tip :)

      Vymazat

Děkuju za návštěvu i komentář :)

Počet zobrazení stránky