Vánoční filmy, které chci tento rok zhlédnout

Řekla jsem si, že by nebylo na škodu, kdyby se i zde na blogu objevil nějaký ten vánoční článek . Minulý rok jsem jich udělala s vánoční...


Řekla jsem si, že by nebylo na škodu, kdyby se i zde na blogu objevil nějaký ten vánoční článek. Minulý rok jsem jich udělala s vánoční a zimní tématikou celkem dost a všechny ty jsem sdílela znovu na facebooku (>zde<). Mimo jiné jsem napsala i jeden článek s mými oblíbenými vánočními filmy a těmi, které chci zhlédnout (>zde<). A teď jsem si řekla, že by bylo fajn, kdybych se s vámi podělila o konkrétní filmy, které chci tyhle Vánoce zhlédnout. Doufám, že se stihnu kouknout na všechny a možná ještě stihnu nějaký film v telce, ale radši se samozřejmě dívám na film bez reklam, takže uvidím.

THE POLLAR EXPRESS
Jako první tu mám Polární expres, který jsem viděla snad jen jednou jako malá a vůbec si ho nepamatuju. Ale vím, že hodně lidí ho má rádo a já bych si ho ráda připomněla. Sice co jsem se dívala na fotky/obrázky z filmu, tak ta grafika mě úplně nezaujala (pamatovala jsem si to úplně jinak), ale uvidím, jak se mi bude tahle pohádka nakonec líbit.

THE HOLIDAY
Tenhle film jsem viděla taky jen jednou a chtěla jsem se na něj znovu podívat už minulý rok, ale nějak jsem se k tomu nedostala nakonec.. Každopádně, tenhle rok bych to chtěla napravit, jelikož si pamatuju, že tenhle film se mi dost líbil, tak jsem zvědavá.

LOVE ACTUALLY
Love Actually neboli Láska nebeská je u mě naprostou klasikou. Tenhle film jsem viděla snad stokrát a přesto mě nikdy neomrzí. Existuje vůbec člověk, který ho nikdy neviděl?

THE NIGHTMARE BEFORE CHRISTMAS
Za tohle se tak trochu stydím, ale tenhle film jsem viděla taky jen jednou. Jako malá. Pamatuju se, že jsem se u něj párkrát dost lekla a od té doby jsem ho neviděla. I když jsem to chtěla už na několik Halloweenů napravit. Sice je to spíš film na ten Halloween, ale nevadí, já se na něj prostě chci podívat o letošních Vánocích :) 

MIRACLE ON 34TH STREET
O tomhle filmu jsem poprvé zaslechla minulý rok a všimla jsem si, že pro Američany je tohle celkem klasika - tak bych to ráda taky zkusila zkouknout. 

THE FAMILY STONE
No a tenhle film :D Mám ho stažený v počítači už od minulých Vánoc, ale stejně jsem ho ještě neviděla. Ale ráda bych viděla Sarah Jessicu Parker i v jiné roli, než v roli Carrie. I když nejsem si jistá, jestli jsem přecejn tenhle film někdy nezahlédla v telce. 

GREMLINS
A jako poslední tu mám.. možná takový netradiční film. Nejsem si totiž úplně jistá, jestli se jedná o vánoční film. Ale co - zjistila jsem, že jsem tenhle film neviděla, i když pro některé je trochu klasikou, takže to hodlám napravit.

+ pohádka Arthur Christmas, možná :)

Tak doufám, že tyhle filmy stihnu zhlédnout. A pokud je zhlédnu, tak o nich napíšu určitě v každotýdenním článku :)

A které filmy chcete tyhle Vánoce zhlédnout vy? Dejte mi vědět do komentářů, ráda se inspiruju :) A pokud jste viděli některý z filmů v tomto článku, tak mi můžete napsat svůj názor na něj :)

Mohlo by tě zaujmout:

4 komentářů

  1. Máme celkem podobný seznam :) The pollar expres, The holiday a The nightmare before Christmas chci zhlédnout také :)

    OdpovědětVymazat
  2. Polární expres mám moc ráda, vždycky před Vánoci na něj koukám, když mi vyjde čas. Láska nebeská je prostě klasika a Prázdniny jsem viděla letos poprvé, ale moc se mi líbily, takže se nejspíš zařadí na můj seznam pravidelných předvánočních filmů. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se na Polární expres už těším - více lidí mi říkalo, jak ho má rádo :) A těším se, až si zase připomenu Prázdniny :)

      Vymazat

Děkuju za návštěvu i komentář :)

Počet zobrazení stránky