Novinka mezi seriály: Outcast

Outcast je novým hororovým seriálem vysílaným od června tohoto roku na Cinemaxu. Jedná se o zpracování stejnojmenného komiksu. Hlavní ...


Outcast je novým hororovým seriálem vysílaným od června tohoto roku na Cinemaxu. Jedná se o zpracování stejnojmenného komiksu. Hlavní postavou je Kyle (Patrick Fugit), kterého dohání jeho minulost plná démonů - ať už těch metaforických, nebo opravdových. Kyle se vrací do města, kde jako malý vyrůstal, a kde každý zná jeho minulost - i když jak to tak bývá, ono těch verzí příběhu je vždy více. A mezitím se ve městě, bez spojitosti s Kylem, objeví u jednoho kluka, Joshua (Gabriel Bateman), velmi zvláštní chování, skoro jako by byl posednutý nějakou temnou silou - a jak se dá proti těmto silám bojovat? Možná, že farář pomůže. A možná by mohl pomoct i Kyle.


pilotní díl odvysílán: 3. června 2016



Ne často se stává, že by mě zaujal nějaký hororový film či seriál. Po American Horror Story je tohle teprve druhý seriál tohoto žánru, na který jsem se podívala a opravdu mě zaujal. Ale začnu hezky popořadě. Jako první nás do seriálu uvede velmi povedené intro, z něhož samotného už můžeme cítit hororovou atmosféru a je jasné, co můžeme od seriálu čekat. Intro sice trvá několik minut, ale dokážu si představit, že i při sledování x-tého dílu se na tohle intro budu dívat se zájmem - graficky je velmi povedené a člověk si u něj všimne pokaždé jiných detailů, které předtím mohl úplně přehlédnout. Nebo tohle aspoň předpokládám.

Mohlo by tě zaujmout:

2 komentářů

  1. To by vubec nemuselo byt spatny :)

    OdpovědětVymazat
  2. sakra, jsem si vybavila outlast, tu hru :DD
    ale jako, vypadá to přesně jako seriál pro mě!! :O <3

    OdpovědětVymazat

Děkuju za návštěvu i komentář :)

Počet zobrazení stránky