Camille, Captain America a další

Omlouvám se za týdenní prodlevu v článcích, jak jsem psala už na fb stránce blogu, tak jsem byla na týdenním kurzu v Itálii se školou. M...


Omlouvám se za týdenní prodlevu v článcích, jak jsem psala už na fb stránce blogu, tak jsem byla na týdenním kurzu v Itálii se školou. Možná bude i článek - pravděpodobně jo. Je samozřejmé, že tam jsem se zrovna nekoukala na filmy a tak, nanejvýš jsem si trochu něco přečetla, ale taky toho bylo hodně málo, takže tady máte takové mini-shrnutí (i když byly i méně rozsáhlé shrnutí týdne).

Game of Thrones. Začneme seriálem. GoT jsem minulý týden nestihla načas, dívala jsem se na nový díl až tuto neděli, ale dnešní díl už jsem stihla, a tak ho rovnou zařadím do tohoto článku. Musím říct, že 4. díl mě až tak nevzal, ale tenhle poslední zatím, tedy pátý, wow - ten konec mě docela vzal, jelikož je to vlastně vysvětlení toho, dá se říct, všeho, ale hlavně má tohle zjištění nedosírné následky. Už jsem to někde četla, že tahle postava má mít v seriálu velkou roli, ale doposud jsem tomu nevěřila - teda doufám, že jste se teď chytali a víte, o kom mluvím.

Captain America: Civil War. Předminulý týden jsem zašla do kina i na nového Captaina a byla jsem docela příjemně překvapená. Tedy zároveň jsem i čekala, že to bude dobrý film, takže možná to až takové překvápko nebylo, ale rozhodně jsem z kina odcházela spokojená. Samostatnou recenzi najdete zde, jelikož zde se o tom ani tolik rozepisovat nechci.

Camille. A jako poslední tu mám film, u kterého jsem strašně ráda, že jsem ho mohla zhlédnout. Víte - před pár lety, ještě na základce, jsem v televizi viděla takový film, kde mladý pár, který se zrovna vzal, měl nehodu a vypadalo to, že nevěsta je mrtvá, ale na(ne)štěstí nebyla. Přežila to, dá se říci, ale na jak dlouho - to se neví. Tedy takhle - nejedná se o žádné mistrovské filmové dílo, ale já jsem ten film hledala tak dlouho, že jsem fakt ráda, že jsem ho konečně našla - ono se to hledá dost těžko, když si nemůžete vzpomenout na název. Každopádně po té nehodě proběhne v nevěstě jakési kouzlo, a tak jakoby "vstane z mrtvých" - ale postupně hnije, pamatovala jsem si to trochu jinak - že jí začne i odpadávat kůže a tak, ale toho se v tomhle filmu nedočkáte. Každopádně to považuju za skvělý námět, a kdyby se tohle někdo rozhodl zfilmovat znovu - ne, to samé, jen s podobným námětem, tak bych za to byla ohromně vděčná.

Jinak už je tu trailer teaser k Beauty and The Beast s Emmou Watson a vypadá to zatím dost nadějně.

Vím, že se opět jedná spíš o takový rychločlánek, ale omlouvám - vážně nemám moc času na blog, ale zároveň pro vás chystám další články, které budou snad promakanější - ještě budu dohánět takovéty měsíční články, jelikož s nima jsem stále trochu pozadu.

Mohlo by tě zaujmout:

3 komentářů

  1. Pěkné shrnutí :)
    Ke Kapitánovi jsem se pořád nedostala, i když to určitě plánuji :)

    OdpovědětVymazat
  2. Juj Camille som kedysi dávno videla, milujem Jamesa Franca, takže musím znovu! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, Jamese Franca jsem si posledn dobou taky nějak oblíbila :)

      Vymazat

Děkuju za návštěvu i komentář :)

Počet zobrazení stránky