Brother Bear a Game of Thrones

Tak opět tu byl další díl Game of Thrones a já tentokrát nepsala samostatný článek na něj, jelikož když jsem se ptala na fb stránce , t...


Tak opět tu byl další díl Game of Thrones a já tentokrát nepsala samostatný článek na něj, jelikož když jsem se ptala na fb stránce, tak jste nijak neprojevili zájem. Ale tak se o tom aspoň trošku zmíním zde. Opět - tenhle seriál ubíhá prostě strašně rychle a je to hlavně tím, že je to skoro jakoby rozdělený na kapitoly a každá je něčím zajímavá. A zároveň ne v každém díle se objeví každá dějová linie, což je o to lepší - tvoří to větší napínavost. Závěrečná scéna byla poměrně jasná - jelikož jsem si říkala, jak dlouho by seriál ještě bez téhle scény mohl pokračovat vzhledem k tomu, jak dlouho už to bylo od té doby co... však vy víte - škoda, že v tomhle článku nemůžu psát spoilery. Každopádně - podle mě další skvělý díl.
Jinak jsem nečekala takové vzepření Ramsayho - wow..

Dalším filmem nebo spíš pohádkou je Brother Bear tedy Medvědí bratři, které jsem viděla v dětství snad jen jednou a to v kině, a pak jsme měli akorát počítačovou hru s nima, a proto mám tu pohádku víc v hlavě než třeba některé jiné. Ale jelikož jsem si už moc nepamatovala ten samotný děj, tak jsem se na ni chtěla podívat znova. No.. ještě, že jsem nečekala nic extra. Fajn pohádka, ale myslím, že by to mohlo být víc skutečné, alespoň co se týče života těch medvědů, a tím pádem by tam bylo i nějaké to poučení pro děti. Tentokrát jsem si četla i některé komentáře na čsfd a zarazil mě jeden, v kterém paní psala, že je pro děti vůbec není vhodný ten začátek, když je tam zabit medvěd - a já si myslím, že právě naopak! I děti by měli vědět, že lidi zabíjí zvířata. Ale celkově se mi ta pohádka až tak nelíbila - ani ti sobi, nesnáším tyhle rádoby vtipné postavy v disney filmech, jelikož jsou většinou trapné.

No, víc toho za minulý týden nebude, i když jsem chtěla zajít na Captaina Americu, ale poprvé ho dávali u nás v kině s titulkama až v sobotu a to jsem byla ještě zničená z Majálesu, kde jsem byla na brigádě, a pak jsem nespala a zůstala v Brně, takže asi chápete, jak moc se mi pak chtělo večer do kina. Ale tak snad během příštího týdne na něj stihnu zajít.

Jinak mi napište, co jste za minulý týden viděli vy, a jak se vám ty filmy/seriály líbily :)

Mohlo by tě zaujmout:

5 komentářů

  1. Medvedi bratri jsou krasny film, videla jsem ho snad desetkrat a furt se mi libi.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Doufám, že Ramsaye brzo někdo sejme a pokud možno velmi pomalu a bolestivě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já ne - bylo by mi fakt líto, kdyby zemřel

      Vymazat
  3. Jé, Medvědí bratři! To je pohádka, na které jsme vyrostla, jestli jsem ji viděla padesátkrát, tak je to málo. Mě se naopak vždycky hrozně líbila ať už animacemi nebo příběhem a měla jsem ráda dokonce i ty otravný soby :D

    Lory Humble

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? Netušila jsem, že měl někdo tu pohádku, tak moc rád :o :)

      Vymazat

Děkuju za návštěvu i komentář :)

Počet zobrazení stránky