Právě v kinech: LISTOPAD 2015

Po dlouhé době vás vítám opět u článku, v kterém se dozvíte o filmech, které jsou právě v kinech. Chvilku jsem na blogu měla pauzu (pods...


Po dlouhé době vás vítám opět u článku, v kterém se dozvíte o filmech, které jsou právě v kinech. Chvilku jsem na blogu měla pauzu (podstatně kratší než jsem původně zamýšlela), ale teď jsem zpět a některé články se vrací spolu se mnou. Takže každý měsíc se opět můžete těšit na shrnutí filmů, které jsou u nás v kinech a čekají vás i další pravidelné články.


Macbeth
Velká Británie / USA / Francie
Drama
Obsah: Příběh neohroženého válečníka, kterého na kolena srazí ambice a touha po moci. Klasické Shakespearovo drama se vrací na plátna v nové verzi, která navazuje na vlnu britských adaptací děl génia alžbětinského divadla, v nichž září současná herecká elita. Macbeth (Michael Fassbender) je obávaný skotský válečník, který se neleká zuřivých bitev. Když na vřesovišti vyslechne věštbu, že bude příštím králem, uvěří. Netuší, jak velkou cenu bude muset zaplatit. Cestu ke koruně dláždí smrt a úklady, které nakonec pohltí Macbetha i jeho ctižádostivou ženu (Marion Cotillard).
Trailer: ZDE

Otcové a dcery / Fathers and Daughters
USA / Itálie
Drama
Obsah: Jack Davis (Russell Crowe) se musí po tragické smrti své manželky sám postarat o jejich pětiletou dcerku Katie (Kylie Rogers). Jack je slavný spisovatel, držitel Pulitzerovy ceny, který trpí depresemi a duševní poruchou. Po smrti ženy svádí boj nejen sám se sebou, ale i s výchovou Katie. O 25 let později. V dospělosti Katie (Amanda Seyfried) žije se svým přítelem Cameronem (Aaron Paul) na Manhattanu. Jejich vztah se potýká s problémy. Amanda bojuje s vnitřními démony, kteří ji pronásledují od jejího problematického dětství. Film Otcové a dcery zachycuje vztah dítěte a rodiče, kteří se v průběhu let odcizili. Přes staré křivdy a rány, které během života utržili, se snaží znovu k sobě najít cestu...
Trailer: ZDE

O patro níž / Un etaj mai jos
Rumunsko / Francie / Švédsko / Německo
Drama
Obsah: Všechno je jak má být. Obyčejný otec obyčejné rodiny v obyčejném domě. Ale spokojená rutina měšťanského života pana Patrascu nemůže trvat věčně. Jednou ráno uslyší za dveřmi bytu ve druhém patře divokou hádku mezi mužem a ženou. Když hluk utichne, vyjde ven Vali, jeho soused z druhého podlaží. Patrascu mu automaticky kývne na pozdrav a beze slova vyjde ke svému bytu. Po návratu z práce vidí, že se to před vchodem do domu hemží sousedy a policisty. Laura, mladá žena z druhého patra, byla nalezena mrtvá... A tak se Patrascu dostane do sporu se dvěma svými blízkými sousedy: jedním z nich je podivný vrah. Tím druhým je jeho svědomí.
Trailer: ZDE

Berani / Hrútar - ZAUJALO MĚ!
Island
Drama
Obsah: Kiddi pije a rád střílí. Gummi nepije a nestřílí. Zarostlí jsou oba stejně. Kiddi a Gummi jsou bratři, kteří spolu už 40 let nepromluvili ani slovo, a jediné, co oba sdílejí, je láska k ovcím. Jednoho dne Gummi pojme podezření, že Kiddiho výstavní beran je nakažen smrtelnou klusavkou. Nad rodinným plemenem ovcí, životní pýchou obou bratrů, se začnou stahovat mračna. Film citlivě vypodobňuje bratrské pouto, které i po desetiletích vzájemných neshod zůstává silné. Nechybí mu nic, co mají fanoušci islandských filmů rádi: syrové prostředí, ironie a absurdní humor, umně vklíněný do žánru dramatu. Snímek absolventa FAMU Grímura Hákonarsona si z Cannes odnesl hlavní cenu sekce Un Certain Regard.
Trailer: ZDE


U moře / By the Sea - ZAUJALO MĚ!
USA
Drama, Romantický
Obsah: Do malebného francouzského přímořského letoviska přijíždí americký manželský pár. Spisovatel Roland (Brad Pitt) tu chce nalézt sílu, klid a inspiraci k napsání své další knihy, naopak jeho žena Vanessa (Angelina Jolie) vlastně ani netuší, co tu dělá. Jejich manželství se během let proměnilo v poněkud toxický vztah, kdy jsou raději sami než s tím druhým, Vanessa na lehátku na terase jejich letního bytu, Roland v baru s místními štamgasty. Partnerské dusno rozčeří až příjezd mladých novomanželů (Mélanie Laurent a Melvil Poupaud), kteří se usadí v sousedním bytě a Rolandovi s Vanessou připomenou, jaké to mezi nimi bylo na začátku. Brzy se ukáže, že oba mladí lidé se mohou stát katalyzátorem, který vztah Rolanda a Vanessy buď definitivně zničí, nebo ho pomůže vyléčit.
Trailer: ZDE

Black Mass: Špinavá hra / Black Mass - ZAUJALO MĚ!
USA
Krimi, Drama, Životopisný
Obsah: V jižním Bostonu sedmdesátých let minulého století přemluví agent FBI John Connolly (Edgerton) irského mafiána Jamese „Whitey" Bulgera (Depp) ke spolupráci s FBI a vyřazení společného nepřítele, italské mafie, ze hry. Filmové drama líčí příběh nesourodého spojenectví, které se vymklo kontrole a umožnilo Whiteymu vyhnout se právnímu postihu, upevnit si mocenské postavení a stát se jedním z nejbezohlednějších a nejmocnějších gangsterů v historii Bostonu.
Trailer: ZDE

Viktor Frankenstein / Victor Frankenstein - ZAUJALO MĚ!
USA
Drama, Horor
Obsah: Oživit mrtvou hmotu a stvořit z ní živou bytost dokázali zatím jen Bůh a Viktor Frankenstein. A právě o tom druhém vypráví náš příběh odehrávající se ve století, kdy se čerstvě probuzená věda, nové technologie a tradiční víra a náboženství sbližují, aby změnily zákony, jimiž se řídí život a smrt. V časech, kdy se zdá, že nic není nemožné. Radikální vědec Dr. Viktor Frankenstein (James McAvoy) a jeho pomocník Igor (Daniel Radcliffe) mají společnou vizi o uměle stvořeném životě, který může změnit svět. Victorovi se však výsledky jejich společné práce vymknou kontrole a dokonce hrozí, že se dostanou do rukou lidem, kteří s nimi budou chtít uspokojit své mocenské choutky. Zatímco Frankenstein chce ve vynalézání pokračovat bez ohledu na možné následky, Igor si uvědomuje, k jakým hrůzným koncům mohou vést. Jedině on může nakonec zachránit Viktora zachránit před jeho před sebou samým a svět před smrtelně nebezpečným monstrózním stvořením.
Trailer: ZDE

Gangster Ka: Afričan
Česko
Krimi, Drama, Thriller
Obsah: Po nepochopitelném útěku přímo z rukou policie, opouští Kraviec Českou republiku. Začíná nová etapa jeho zločinného života. Káčko už nemá co ztratit. Teprve teď začíná vyplouvat na povrch veškerý odpad, který po něm zbyl. Káčko se usazuje na Seychelských ostrovech, v rukou má směnku na 80 milionů, která z fleku může položit premiéra i vládu. 6 miliard z vytunelovaného podniku ČEPRO se pomalu rozpustilo, je potřeba přijít s novým zdrojem příjmu. I kdyby kvůli tomu měl udělat státní převrat. Česká republika tak exportuje do světa gangstera prvotřídního formátu. Ať už to jsou Seychely nebo Jihoafrická republika, všude kam tento gangster vstoupí, likviduje místní mafii a nastoluje vlastní řád. Na povrch se derou negativní vlastnosti jeho charakteru v závislosti na přemíře užívání drog a alkoholu. Káčko se mění z nadprůměrně inteligentního podvodníka na nejtemnějšího gangstera, vraha a obchodníka s narkotiky. A to je místo v polosvětě, ze kterého není návratu... Závěrečná část temného příběhu Gangster Ka: Afričan režiséra Jana Pachla zdůrazňuje fakt, že spáchané zlo nemůže být jen tak pominuto. Jaké jsou mechanismy organizovaného zločinu? Lze nad nimi zvítězit?
Trailer: ZDE


Přeludy / Visions
USA
Horor, Thriller
Obsah: Poté, co se těhotná Eveleigh přestěhuje se svým manželem na vinici, aby začali nový život, začíná mít halucinace a v jejím životě se objevují přeludy.
Trailer: ZDE

Husí kůže / Goosebumps
USA
Horor, Komedie
Obsah: Teenager Zach Cooper (Dylan Minnette) je znechucen tím, že se z velkého města musel přestěhovat do malého městečka. Zjišťuje ale, že vše má i své světlé stránky - setkává se totiž s krásnou dívkou Hannou (Odeva Rush), která žije v sousedním domě. Ale i v těch nejprosluněnějších končinách občas slunce zajde za mraky, a ty Zachovy se objevují ve chvíli, kdy zjišťuje, že Hannah má tajemného otce, ze kterého se vyklube R. L. Stine (Jack Black), autor série bestsellerů s názvem Goosebumps. Ukazuje se, že existují reálné důvody, proč je Stine takový podivín... Je totiž vězněm své vlastní představivosti. Příšery, kterými se jeho knihy proslavily, jsou skutečné, a Stine své čtenáře chrání tím, že tato monstra drží uvězněná ve svých knihách. Když Zach neúmyslně příšery z rukopisů vypustí a ty začnou terorizovat celé městečko, je na Stineovi, Zachovi a Hannah, aby je znovu vrátili do knih, kam patří.
Trailer: ZDE


Spectre
Velká Británie / USA
Akční / Dobrodružný / Krimi / Thriller
Obsah: James Bond dostane záhadný odkaz z minulosti, který ho přivede na stopu známé zločinecké organizace. Postupně rozplétá složitou pavučinu lží, aby nakonec odhalil děsivou pravdu o SPECTRE.
Trailer: ZDE


Rodina k pronájmu / Une famille à louer
Francie
Komedie
Obsah: Paul-Andre je šarmantní a trochu nesmělý milionář v nejlepších letech. Má všechno, po čem touží, kromě jedné maličkosti. Vlastní rodiny. Rozhodne se proto získat ji, ať to stojí cokoli. Náhodou potká Violette, energickou svobodnou matku dvou dětí, která sa musí pořádně ohánět, aby uživila svojí rodinu a udržela si střechu nad hlavou. Paul-Andre se nad ní slituje a dá jí návrh, který se jen těžko odmítá. Zaplatí všechny její dluhy za podmínky, že si bude moct její rodinu pronajmout. Milionář se tak ocitá v domě plném chaosu, dětí a každodenní reality. Přežije to?
Trailer: ZDE

Adéla ještě nevečeřela - ZAUJALO MĚ!
Československo
Komedie, Krimi, Sci-fi
Obsah: Neporazitelný soukromý detektiv Nick Carter přijíždí do Prahy řešit případ, s nímž si zdejší policie neví rady. Je vyzbrojen geniálním mozkem a nejnovějšími převratnými vynálezy, cestou z New Yorku hravě zvádl češtinu. Na místě, zejména v malebných hospůdkách nad orosenou sklenicí, ovšem zjišťuje, že v Čechách všechno chodí trochu jinak než v Americe. Podaří se mu překazit ďábelské plány zločinného hraběte von Kratzmar a zachránit květ nevinnosti líbezné Květušky?
Trailer: ZDE

Monty Python a Svatý Grál / Monty Python and the Holy Grail
Velká Británie
Dobrodružný, Komedie
Obsah: Jde o velmi neotřelé zpracování příběhu krále Artuše putujícího napříč Británií, aby kolem sebe nashromáždil nejlepší rytíře a Bůh mu zjevil, kde najít Svatý Grál. Na své cestě se střetává s bizardními překážkami. Bez znalosti vzdušné rychlosti nenaložené vlaštovky nemá šanci.
Trailer: ZDE


Jo Nesbø: Doktor Proctor a prdící prášek / Doktor Proktors prompepulver
Norsko
Rodinný
Obsah: Hlavním hrdinou je ztřeštěný vynálezce Doktor Proktor, dívka Líza a klučina s ohnivými vlasy jménem Bulík. Ten se právě přistěhoval do čtvrti v Oslo, kde žije Proktor a Líza. Jakmile se mu podaří zjistit, že podivín doktor Proktor vynalezl opět něco šíleného, musí u toho být! Poté, co v roli asistenta doktora Proktora zjistí, že jeho nejnovější vynález, prášek proti prdění, nefunguje, vnukne mu myšlenku, že by měl vynalézt prášek fungující přesně opačně. Uplatnění by našel třeba jako nejrychlejší cyklo pumpička na světě – jeden konec hadičky do kola, druhý do zadnice a kolo je napumpováno raz dva. Mohl by to být také super vysoušeč vlasů... Jenže o vynález mají zájem i nekalé živly, pan Trán a jeho vykutálení synáčci Truls a Trym.
Trailer: ZDE

Aldabra: Byl jednou jeden ostrov
Česko
Rodinný
Obsah: Výlet do míst, kam lidská noha takřka nemá možnost vkročit, příběh plný fascinujících dobrodružství zdejšího přírodního světa a mimořádný zážitek, jaký může nabídnout jen nejmodernější 3D technologie – všechny tyto atributy a ještě mnohem více v sobě sdružuje nový film ALDABRA: BYL JEDNOU JEDEN OSTROV. Působivý rodinný snímek nabízí unikátní osudové příběhy podivuhodných živočichů, kteří obývají atol Aldabra, kteří se zde rodí, vytvářejí společenství, přivádějí na svět mladé i bojují o své přežití. Film Aldabra: Byl jednou jeden ostrov není přírodopisným dokumentem, je vzrušujícím a napínavým příběhem ze světa přírody.
Trailer: ZDE


Hunger Games: Síla vzdoru 2. část / The Hunger Games: Mockingjay - Part 2
USA
Dobrodružný, Drama, Sci-fi, Thriller
Obsah: V poslední kapitole nepůjde jen o přežití, ale bude se bojovat o budoucnost obyvatel celého Panemu. Konečné zúčtování s nenáviděným prezidentem Snowem (Donald Sutherland) se blíží. Reprodrozd Katniss spolu se skupinou nejbližších přátel, včetně Gala (Liam Hemsworth), Finnicka (Sam Claflin) a Peety (Josh Hutcherson), povede rebely v jejich boji za svobodou. Jednotka z 13. kraje se vydává na misi, jejímž cílem je zničit prezidenta a skoncovat s jeho tyranií. Na Katniss však tentokrát čeká mnohem nebezpečnější nepřítel, než ten s jakým se dosud setkala v aréně Hladových her.
Trailer: ZDE


Steve Jobs
USA
Drama, Životopisný
Obsah: Film se odehrává během vyhrocených momentů před zahájením klíčových Jobsových prezentací, které měnily dějiny, a to nejen počítačové. Poprvé Jobse potkáváme v polovině osmdesátých let, kdy na trh uvedl Macintosh. Od prvních minut utvrzuje diváky v tom, že legendy o jeho asociálnosti a nesnesitelnosti nelhaly. Je to monstrum, které šikanuje své podřízené za neplnění nesplnitelných příkazů, ponižuje matku (Katherine Waterston) své dcery, jejíž otcovství přes soudní rozhodnutí neuznává, do krve se hádá se svou pravou rukou Joannou Hoffmanovou (Kate Winslet), dokud nedosáhne svého. S ubíhajícími minutami se však z jednorozměrného psychopata stává mnohovrstevná osobnost, kterou budou diváci chápat, obdivovat, ale samozřejmě také nenávidět. Asi jako každou výjimečnou lidskou bytost, která viděla o kus dál, než všichni ostatní.
Trailer: ZDE

Ejzenštejn v Guanajuatu / Eisenstein in Guanajuato
Mexiko / Nizozemsko / Finsko / Belgie / Francie
Romantický, Životopisný, Komedie
Obsah: Sovětský režisér Sergej Ejzenštejn cestuje v roce 1931, na vrcholu svých tvůrčích sil, do Mexika, kde hodlá natočit svůj snímek Ať žije Mexiko! Přijíždí do města Guanajuato, kde se ho ujme místní průvodce Palomino Cañedo. Tady Ejzenštejn na vlastní kůži zažívá úzké propojení mezi láskou a smrtí – pudy eros a thanatos. Film Petera Greenawaye dává nahlédnout do deseti dní, které otřásly Ejzenštejnem; do dní, které ho trvale ovlivnily a formovaly.
Trailer: ZDE


Ed Sheeran: Jumpers for Goalposts
Velká Británie
Hudební
Obsah: Britský zpěvák Ed Sheeran je velkou hvězdou současnosti, v červnu 2015 se stal prvním umělcem, který vystupoval sám na stadionu ve Wembley, a to hned třikrát. Tři dokonalé noci, dohromady dav 240 000 nadšených fanoušků a jen on sám, Ed Sheeran, na pódiu. Zazněly hity jako "The A Team", "Sing" a "Thinking Out Loud" a fanoušky nadchlo i překvapení v podobě duetu s Eltonem Johnem. Sestřih Jumpers for Goalposts spojuje největší koncerty v kariéře Eda Sheerana z června letošního roku na stadionu ve Wembley a je doplněný o pohled do zákulisí celého turné a o vyprávění lidí, kteří se s Edem Sheeranem dobře znají. Vše je navíc v dokonalé obrazové kvalitě, ve 4K Ultra HD.
Trailer: ZDE

Eric Clapton: Live at the Royal Albert Hall
Koncertem, který se odehrál letos 21. května, oslavil Clapton svou sedmdesátku a 50 let na špici hudebního průmyslu. Film také symbolicky připíjí na vřelý vztah hudebníka a londýnského koncertního sálu Royal Albert Hall, ve kterém Clapton jako vůbec první umělec překročil počet 200 odehraných vystoupení. Jeden z nejlepších bluesových kytaristů představí divákům svůj hudební repertoár v celé jeho šíři - od intimního klubového blues až po epické finále s hitovkami jako jsou Crossroads nebo Cocaine. Doprovodnou kapelu tvoří uznávaní hudebníci Paul Carrack, Steve Gadd, Chris Stainton, Andy Fairweather Low a Nathan East. Spolu s Claptonem zahrají ikonické skladby Layla, I Shot the Sherriff, Tears in Heaven nebo Wonderful Tonight. Film je doplněn exkluzivním krátkým filmem s rozhovory, které vede Paul Gambaccini s Paulem Carrackem, Andym Fairweatherem Lowem, Hughem Fielderem a Paulem Sextonem.
Video: ZDE

John Williams - filmová hudba / A John Willams Celebration
Filmy jako Star Wars, Schindlerův seznam, Šumař na střeše nebo Chyť mě, když to dokážeš spojuje hudba Johna Williamse. Velkolepé znělky jako Imperial March se stormtroopery na jevišti, ale také znělka letních olympijských her v Los Angeles 1984 a mnohem víc. To vše zaznělo na galavečeru u příležitosti zahájení letošní sezóny ve Walt Disney Music Hall v Los Angeles. Hudbu Mozarta či Tchaikovského by poznal na první poslech málokdo, když ale pustíte komukoli na ulici znělku Jurského parku, bude s velkou pravděpodobností tušit. Je málo skladatelů klasické hudby, které zná celý svět. John Williams mezi ně ale rozhodně patří. Zopakujte si znělku Star Wars v bezchybném šestikanálovém zvuku ještě předtím, než se v kinech začně probouzet síla. Zážitek to bude o to lepší, že sám John Williams koncert zčásti dirigoval.
Video: ZDE


Florencie a galerie Uffizi / Florence and the Uffizi
Itálie
Dokumentární
Obsah: Novinka od tvůrců Vatikánských muzeí vezme diváky na fascinující cestu do města, které bylo kolébkou italské renesance. Prostřednictvím nejkrásnějších uměleckých děl té doby od autorů jako Michelangelo, Brunelleschi, Raphael, Leonardo a Boticelli nabízí pohlcující zážitek ze samotné Florencie. Herec Simon Merrels vás provede celým městem, jeho památkami a uměleckými díly. Za jediný večer v kině stihnete navštívit 10 muzeí a prohlédnout si na 150 světových uměleckých děl. Je to umělecký nájezd na město, který bere vše, od kaple Brancacci, přes Národní muzeum Bargello, Medicejský palác a klikaté uličky města, Brunelleschiho dóm, Palazzo Vecchio, až ke Galerii Uffizi a Academia Gallery. Nevynechá ani místa jako Ponte Vecchio nebo Piazza della Signoria. Cesta má devět částí a vezme vás i na předměstí, klidné a přírodní okolí Florencie. Jádrem prohlídky je pokladnice umění, galerie Uffizi a pohled na dech beroucí dílo Leonarda da Vinci "Adoration of the Magi", které po letech restaurátoských prací uvidí veřejnost naživo až v roce 2016. Dokument Florenci a galerie Uffizi odhalí obraz ve světové premiéře a diváci v kinech budou tedy prvními, kdo ho uvidí. Podíváte se ale i za temnějšími autory, uvidíte třeba monstrózní, děsivá díla s nádechem gotiky od Caravaggia.
Trailer: ZDE

Vatikánská muzea / The Vatican Museums 3D
USA
Dokumentární
Obsah: Nevšední výprava za poznáním působivé umělecké sbírky budované více než 2 tisíce let. Vatikáská muzea 3D nabízejí Ultra HD 4K obraz a nechají vás nahlédnout do Sixtinské kaple, do historie jednoho z nejznámějších světových muzeí a historie nás všech. Na čtyřicet profesionálů natáčelo nejvzácnější umělecká díla světa napříč kulturami i historickými epochami. Díky technickému zpracování, jaké používají ve svých filmech i režiséři jako James Cameron nebo Tim Burton si může publikum naplno vychutnat pohled na obrazy od Caravaggia, dotknout se sochy Laoókona a Belvedérského torza a nechat se pohltit atmosférou Sixtinské kaple. V kině budou během jediného večera k vidění také Pieta od Michelangela, Fontána di Trevi, obrazy od Giotta, Leonarda da Vinci, ale i Van Gogha, Chagalla a Daliho. Večerem provází sám ředitel Vatikánských muzeí Antonio Paolucci.
Trailer: ZDE


Snoopy a Charlie Brown. Peanuts ve filmu / The Peanuts Movie
USA
Animovaný, Dobrodružný, Komedie, Rodinný
Obsah: Kdo z vás nezná Snoopyho, toho nejlepšího psího kamaráda na světě? A především jediného pejska, který dokáže ze svého, tak trochu hodně mimózního páníčka, Charlieho Browna, udělat největšího hrdinu. A že to není zrovna snadné. Charlie Brown je totiž pro změnu nejslavnější světový outsider, který šéfuje nejhoršímu baseballovému týmu, nedokáže promluvit na svou tajnou lásku Malou Zrzečku a hlavně je to kluk, kterému se i v těch zdánlivě nejméně nebezpečných situacích přihodí vždy něco naprosto tragického, nebo aspoň směšného. A nyní se Charlie, nejméně pravděpodobný hrdina, vydává na velice nebezpečnou výpravu, zatímco jeho psí kamarád Snoopy se utkává se svým největším nepřítelem, Rudým baronem.
Trailer: ZDE

Proč jsem nesnědl svého taťku / Pourquoi j'ai (pas) mangé mon père
Francie
Animovaný, Rodinný, Komedie
Obsah: Napínavý příběh Edwarda, staršího syna krále Simianů (pralidí), který se narodil příliš maličký a byl proto zatracen svým kmenem. Vyrostl v izolaci pod ochrannou svého přítele Iana. Neuvěřitelně geniální Edward objeví tajemství ohně, lovu, moderního způsobu bydlení, lásky a dokonce naděje. A protože je od přírody velkorysý, chce se o vše podělit. Zvrátí veškeré zavedené pořádky a dovede svůj druh s drzostí a humorem jemu vlastním vstříc skutečné lidské existenci – kde sníst něčího otce prostě není v pořádku.
Trailer: ZDE

Hodný dinosaurus / The Good Dinosaur
USA
Animovaný, Rodinný, Komedie
Obsah: Animovaný film „Hodný dinosaurus" si pohrává s otázkou: Co kdyby asteroid, který jednou provždy změnil život na Zemi, naši planetu minul a obří dinosauři nikdy nevyhynuli? Pixar Animation Studios vás zvou na dobrodružnou výpravu do světa dinosaurů, kde se Apatosaurus jménem Arlo spřátelí s člověkem. Na cestách drsnou, ale překrásnou divočinou se Arlo naučí čelit svému strachu a zjistí, že je schopen velkých činů.
Trailer: ZDE

Tak to by bylo pro filmy v našich kinech vše. Alespoň pro tento měsíc. Zaujal vás některý film? A zajdete na něj do kina? Nebo jste už na nějakém byli - popřípadě jak se vám líbil?

Mohlo by tě zaujmout:

4 komentářů

  1. Jediné, co má tento měsíc u mě úspěch je Hunger Games a Spectre :-) Jinak nic moc...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už od Hunger Games upustila, takže to jde mimo mě.. A žádnou Bondovku jsem nikdy neviděla :)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Na Victor Frankenstein se těším úplně moc, podle traileru vypadá film skvěle. Ale na ty horory moc nejsem, teda jak na které, ale Přeludy spíš vynechám :)

      Vymazat

Děkuju za návštěvu i komentář :)

Počet zobrazení stránky