O čem chci psát?

Je toho tolik, o čem bych chtěla psát na tomto blogu. Už je celkem jasné, že z původně knižního blogu se stal blog nejenom o knihách, a...


Je toho tolik, o čem bych chtěla psát na tomto blogu. Už je celkem jasné, že z původně knižního blogu se stal blog nejenom o knihách, ale také o filmech, hudbě a v neposlední řadě o mých názorech.
Po krátké pauze jsem se nedávno na tento blog vrátila a taky jsem se z něj pokusila udělat magazín. Ale to nefungovalo. Ano, chtěla jsem lidi informovat o nových věcech, ale asi jsem si pro to nevybrala zrovna ten nejlepší způsob. Takže magazín ne. Ale co tedy?
Uvědomila jsem si, že blog by neměl být pouze informativní, neměl by být pouze souborem textů nesoucích nějakou informaci. Každý článek by měl obsahovat kousek mě, měla by se v něm odrážet moje osobnost. A to právě teď chci dělat. Vnést sem trochu života, trochu mě a psát o věcech jiným způsobem než jsem doteď dělala.
Jelikož stále miluju knihy, filmy a hudbu, tato témata se tu i nadále budou objevovat, ale hlavně se tu začnou promítat mnohem více moje vlastní názory i myšlenky.
Čekejte články. Články s velkým Č. A nelekněte se, že články budou obsáhlejší a bude se v nich hovořit o více tématech naráz. Samozřejmě, pokud budu mít chuť napsat o samostatném tématu samostatný článek, tak se to tu objeví - já jsem autorem blogu, a tak si sem vlastně můžu psát, co chci.
Tak tedy, co nejdříve se na Vás budu těšit u nového Článku.
Julie K.

(určitě jste si všimli nového designu, tenhle se mi zalíbil, ale ještě ho musím trochu upravit, taky rubriky budu předělávat, ale zároveň nechci nijak pozastavovat blog, takže všechno udělám až v průběhu)

Mohlo by tě zaujmout:

8 komentářů

  1. V podstatě budeš psát o tom co spousta lidí. O svém životě a věcech ze života. O tom co tě baví. To znamená, že tam dáváš kus sebe :-D Tak už se těším na to čtení článků :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, že tě bude bavit číst mé nové články.. Ale jinak bych nerada, aby se z tohoto blogu stal nějaký můj deníček, to rozhodně ne - spíš budu psát o "kultuře" a podobně :)

      Vymazat
  2. Já mám nejradši články, ve kterých se odráží I autor sám. Sama se tak snažím psát taky :-).
    Ježkovy voči :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten design je vážně krásnej! :) Myslím, že články, kde zanecháš kousek sebe jsou ty nejlepší! :)
    Super, těším se, co vytvoříš! :D :)
    DENYII

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, děkuji :)
      Doufám, že si potom nějaký ten novější článek přečteš :)

      Vymazat
  4. Ten design je vážně moc hezkej :)
    Přeju ti aby se ti podařilo rozjet blog tak jak chceš. Já třeba píšu blog o knížkách a taky začínám zjišťovat, že mě čím dál víc baví psát názorové články (i když se pořád držím tématu- knihy) než abych recenzovala jednu knihu za druhou :D

    http://thereviewsforbooks.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, jsem ráda, že se líbí, jak mně, tak čtenářům :)
      Já právě ze začátku měla blog jen o knihách, pak k tomu přidala filmy a hudbu, ale pořád to nebylo ono, tak uvidím, co všechno nakonec tady na blogu bude :) Ale určitě je lepší střídat různé články, ne jen recenze :)

      Vymazat

Děkuju za návštěvu i komentář :)

Počet zobrazení stránky