HUDEBNÍ NOVINKY za minulý týden (26.10.-1.11.2015)

The Neighbourhood - album Wiped Out! více o albu v samostatném článku:  http://wholepackmagazine.blogspot.cz/2015/10/the-neighbourhood-...


The Neighbourhood - album Wiped Out!
více o albu v samostatném článku: http://wholepackmagazine.blogspot.cz/2015/10/the-neighbourhood-vydali-sve-druhe.html
Největší hud. událost minulého týdne, tedy alespoň pro mě. The Neighbourhood patří mezi mé oblíbené kapely, a proto jsem jejich nové album nedočkavě vyhlížela. Ještě ho nemám moc naposlouchané, ale najdou se na něm písničky, které se mi opravdu líbí, i když se tam najdou i takové, které mě až tak moc nevzaly. Schválně, jestli jste jejich nové album už slyšeli - která písnička se vám zalíbila? A je nějaká která vás moc nevzala?
A zde alespoň singl z alba Wiped Out!



The 1975 - Love Me
O této novince jsem vás také informovala v samostatném článku, zde: http://wholepackmagazine.blogspot.cz/2015/10/the-1975-love-me.html.
Písnička Love Me je prvním singlem z nového alba The 1975, které vyjde v únoru příštího roku. Po tomhle singlu se nemůžu dočkat. The 1975 sice příliš neposlouchám, ale když už si je poslechnu, tak to stojí za to.



G-Eazy, Bebe Rexha - Me, Myself & I‎
G-Eazy si do jeho posledního singlu přizval zpěvačku Bebe Rexha, kterou jsme mohli slyšet i v písničce Hey Mama od Davida Guetty. V tomhle klipu ji můžeme ale i vidět.



Justin Bieber /w Skrillex - Sorry (acoustic)
Celkem nedávno vydal Justin k písničce Sorry dance video, pak lyric video a teď tu máme ještě akustickou verzi téhle písničky. Se Skrillexem hrajícím na kytaru.



Ellie Goulding - Army
Ellie vydává tento měsíc album Delirium a z toho pochází i tato písnička. Zvlášť pokud si pustíte live akustickou verzi téhle písničky, tak si možná vzpomenete na její starší tvorbu. Ta mně popravdě trochu chybí.


ATMO music - Stíny ft. Chris‎
A minulý týden vydala novinku také česká kapela ATMO Music. Na jejich nový singl si přizvali Chrise. Zajímá mě váš názor - líbí se vám jejich nynější tvorba? Ze začátku jsem je sama poslouchala, ale jejich nové písničky mi nic moc neříkají, jsem jediná?



Kwabs - Cheating On Me
A jako poslední tu mám novinku od zpěváka Kwabs, který se proslavil díky písničce Walk, zde je další singl z jeho debutového alba.



pro více hudebních novinek: http://ask.fm/hudebninovinky

Mohlo by tě zaujmout:

1 komentářů

  1. Na Love Me od The 1975 jsem se hrozně těšila a docela jsem zklamaná.. Totéž se týká nové hudby od Ellie.. Nemůžu si pomoct, moc mě to nechytlo. Nicméně Sorry mě docela mile překvapilo. Ne až tak moc, ale je to kupodivu docela chytlavé:)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za návštěvu i komentář :)

Počet zobrazení stránky