pauza.

Ten, kdo sleduje fb stránku blogu, tak už ví. Vůbec nemám čas ani náladu být na blogu, a tak si od něj chci dát chvíli pauzu. Vlastně mo...


Ten, kdo sleduje fb stránku blogu, tak už ví. Vůbec nemám čas ani náladu být na blogu, a tak si od něj chci dát chvíli pauzu. Vlastně možná trochu delší pauzu, přesněji řečeno pravděpodobně do Vánoc nebo až do pololetí, potom bych měla dostat vlastní notebook, takže i to by mi pomohlo v psaní článků.
Nejsem úplně pryč do sociálních sítí a stránek. Na asku mám stránku, kam každý den přidávám nové hudební novinky - @hudebninovinky, a pokud byste se chtěli zeptat na něco o mně osobně, tak mám ještě ask @blogerkaNienna (toho jména si nevšímejte). Dále mám fb stránku s obrázky - Young Blood, kde můžete pochytit trochu inspirace. A další sociální sítě jsou už spíše soukromé, ale stačí se podívat do menu, kde najdete všechny odkazy, kde mě můžete najít (třeba instagram, tumblr,..).

Poslední věcí je, že sice nebudu aktivní zde na blogu, ale na fb stránce Fantasy maniak bych ráda sdílela svoje názory na knížky i filmy, takže tam se určitě podívejte. Zase bych se od vás nechtěla úplně odstřihnout a doufám, že tahle pauza nějak zásadně blogu neublíží, protože si myslím, že je nesmyslné se nutit do psaní článků, a tak si radši počkám na pravou blogovací náladu.

Mohlo by tě zaujmout:

3 komentářů

  1. taky občas nemám náladu na psaní článků a je myslím jen dobře, když si bloger dá pauzu, hlavně když ví, že by nic kloudého nenapsal. každopádně ale doufám, že se brzo vrátíš, tvoje články mám totiž moc ráda (protože prostě filmy a seriály, žejo :D).
    in another galaxy

    OdpovědětVymazat
  2. Občas je pauza opravdu hodně přínosná a my to tady bez tebe tu dobu nějak zvládneme :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za návštěvu i komentář :)

Počet zobrazení stránky