Gilmorky se vrací!

Kdo by neznal Gilmorky? Pro mnohé z nás je tento seriál naprostou klasikou i přesto, že poslední díl byl od vysílán už v roce 2007. Al...


Kdo by neznal Gilmorky? Pro mnohé z nás je tento seriál naprostou klasikou i přesto, že poslední díl byl od vysílán už v roce 2007. Ale pro všechny fanoušky je tu dobrá zpráva - seriál se vrací.
Přesněji řečeno půjde o čtyři nové epizody, každá z nich bude trvat 90 minut. Natáčení začne příští rok a epizody budou odvysílané na internetovém Netflixu.

Seriálu se opět ujme tvůrkyně Amy Serman-Palladinová a momentálně stále probíhá jednání s některými herci. Svoji účast zatím potvrdila Alexis Bledel, Lauren Graham, Kelly Bishop a Scott Patterson. Ještě není jisté, jestli se vrátí i herečka Melissa McCarthy, která hrála Sookie. 
Bohužel v pokračování seriálu neuvidíme otce Lorelai, kterého hrál Edward Herrmann, který koncem loňského roku ve svých 71 letech zemřel.

Podle scénaristky si tento seriál zaslouží mnohem lepší konec, jelikož seriál před lety skončil velmi otevřeně a nejasně. Seriál se bude odehrávat v současnosti po x letech.

Mohlo by tě zaujmout:

5 komentářů

  1. Wow, tak toto je úžasná správa. Je to jeden z najlepších seriálov vôbec! :)

    http://lamodaeanarchia.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Hlavně aby si to udrželo svoji kvalitu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Toho se právě bojím, doufám, že Gilmorky ani po letech nezklamou :)

      Vymazat
  3. Gilmorky miluji, ale zjistila jsem, ze posledni radu jsem asi nevidela, takze musim napravit a na nove dily se tesim.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já je chci zhlédnout celé v originále, předtím než budou nové díly :) Protože úplně všechny díly jsem asi neviděla :)

      Vymazat

Děkuju za návštěvu i komentář :)

Počet zobrazení stránky